Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смях с Витарата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смях с Витарата

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
    Наистина не е лоша идея да сложиш два "сифона" в пода има такива гумени елементи с тапи като сифони по магазините. дано да не ти се налага да ги ползваш но е интересен вариянт за отводняване по спешност, а и няма да ти се пълни купето през тях като са затапени и минаваш през локви.
    Виж това със сифона е наистина чудесна идея. Ще трябва да се поразходя по ВиК магазините и да си харесам нещо

Първоначално публикуван от pravdo Преглед на мнение
    Закърпваш дупките, ръждопреобразовател и малко боди по кръпките и си готов.
    Сега остава само и аз да се пооправя, че да започна работа.
    Когато разглобя всичко и направя нужните операции ще пиша за резултата.

Поздрави
    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

По скоро магазини за ел. материяли или авточасти. По такива места съм гледал такива "гумени и пластмасови втулки с капачета" като за технологични отвори по машините.
      0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

По принцип витарата има отвори по пода запушени фабрично с гумени тапи.Просто трябва да вдигнеш мокета или да легнеш отдолу и да ги видиш за да ги отвориш.Ама после трябва да ги затвориш пак щото иначе като минеш през някоя локва и пак ще се напълни.
        Николай Папазов

Коментар

NIK-16,не търси никаква ирония в първото изречение-просто мислех че обичаш офроуда,като всички нас.Но,след като сам казваш че не си виждал да изтича вода от долната част на калника(там при прага..),значи най-вероятно е запушено с втвърдена кал и затова ти препоръчах метода с водоструйката.М/у другото ако там е запушено,то отсека м/у коша и купето се пълни с вода до където намери пролука(в случая тези язви дето си показал или въздухопроводите както ти казаха и други колеги).Не претендирам че съм прав,но наистина ти желая успех в решаването на проблема ...Чао!
          SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

охххх охх голям проблем имам и аз вчера установих че Задното ми колело се върти на пред
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X