Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Взаимозаменяеми части за Витара

Я четете малко ,вместо да задавате глупави въпроси http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=139448
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
      Я четете малко ,вместо да задавате глупави въпроси http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=139448
      чета-чета и неоткрих умен отговор на глупавия ми въпрос
      на сушата и град помага

Коментар

Не си чел!
        В графа "заден мост" първият линк(http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=44411) е именно такава информация.
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
          Не си чел!
          В графа "заден мост" първият линк(http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=44411) е именно такава информация.
          Моето питане няма допирна точка с посоченото.
          Не четаш където трябва!
          на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
            Моето питане няма допирна точка с посоченото.
            Не четаш където трябва!
            Колега твоето питане стана малко като онзи дет се молел на господ за шестица от тото , а господ му отговорил АМИ ПУСНИ ЕДИН ФИШ ДЕ !

Ами и аз така КАКЪВ Е МОТОРА НА ТОЗ САИДКИК И КОЯ ВИТАРА ВИЗИРАШ че скоро хвърлях боб на един колега и съм загубил две зърна По точно с какви двигатели са 1,6 8в или 1,6 16в

А линка дет го постнах аз и Стоян се отнася за пост 210 за предавателните числа.

пп Това е в кръга на шегата , да не се засегнеш нещо

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
              Колега твоето питане стана малко като онзи дет се молел на господ за шестица от тото , а господ му отговорил АМИ ПУСНИ ЕДИН ФИШ ДЕ !

Ами и аз така КАКЪВ Е МОТОРА НА ТОЗ САИДКИК И КОЯ ВИТАРА ВИЗИРАШ че скоро хвърлях боб на един колега и съм загубил две зърна По точно с какви двигатели са 1,6 8в или 1,6 16в

А линка дет го постнах аз и Стоян се отнася за пост 210 за предавателните числа.

пп Това е в кръга на шегата , да не се засегнеш нещо
              1,6 16в Сайдкик на 1,6 16в Витара
              така добре ли е
              на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
                1,6 16в Сайдкик на 1,6 16в Витара
                така добре ли е
                Да стават . Така е по добре

Коментар

Даже става и от 16 клапана на 8 клапана(по-голям е и донякъде има смисъл) като се огледа маховика разбира се!
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    Даже става и от 16 клапана на 8 клапана(по-голям е и донякъде има смисъл) като се огледа маховика разбира се!

Става ама маховика трябва да е нов или да няма грам износване , скоро правих такъв експеримент но не стана защото маховика беше леко износен от стария диск на в8 ,който е с по малък диаметър .

Коментар

Е нали и аз съм го написал - "като се огледа маховика разбира се!"
                      Дори и да се е вкопал стария феродов диск, може маховика да се свали и да се изравни.
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Най вече ме интересува феродовия и по-точно шлиците му.
                        Имам намерение да си поръчам керамичен от щатите но немогат да ми гарантират,
                        че ще стане на Витара.Броят на шлиците е същия-20, но профила им дали е същия?
                        на сушата и град помага

Коментар

Ще трябва да сменям тампони на стабилизиращата щанга.Оказа се, че оригиналните не са от най-евтините , над 22 лв парчето.Прочетох доста теми, ама не открих нищо по въпроса дали могат да се заменят с подобни от друг модел витара или друга марка.
                          Ако някой от колегите знае нещо конкретно по въпроса, благодарността ми веднага ще придобие формата на бутилка мерло !
                          Модела на витарата е в подписа ми!
                          Последно редактирано от toestaz; 16-10-13, 15:44.
                          Grand Vitara 1.6i 16V (94Hp)2001
                          Недостатъчното количество просто ще свърши, недостъчното качество може да те довърши !
                          'Толкова млад, а вече кривнал от пътя'

Коментар

Подлагаш парче дума и затягаш,нищо по различно няма да се случи с нов тампон. С тея 50-тина лева които ще спестиш,се почерпете с приятели. На витарата ще и е все тая,стига да не хлопа.
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

• От: До: Взаимозаменяеми части за Витара

Първоначално публикуван от gh-098 Преглед на мнение
                              Съгласен Аз го намерих за 12.50, обаче се сменя доста трудно. Доколкото разбрах имало силиконов маншон, който е малко по-скъп но се слага сравнително по-лесно-просто се нахлузвал през шише от едната страна, но незнам дали е за някаква марка или просто универссален. Аз си купих обикновен и го смених по трудния начин
                              Силиконовия маншон е 14, 50лв аз си купих и става за външно и вътрешно каре.

Коментар

Някъде прочетох,че спирачната помпа от Форд Транзит става и за Витарата.Ако имате и друга информация,може да споделите.
                                Нека силата да бъде с нас!
                                Suzuki Grand Vitara
                                +34 642 91 4154

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X