Предлагам тази тема,понеже има страшно много писано във форума,а и всики Витараджия знае "Своите малки тайни", да систематизираме информацията в тази тема!!!(Такава тема има за Самурай)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Взаимозаменяеми части за Витара
Свий
X
-
До: Взаимозаменяеми части за Витара
маншон за вътрешно каре от мицубиши ,не помня модела ама по размер се намира в каталога ,има 1мм разлика от широкия край но върши работа,дължината и малкия отвор напълно еднаквине ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
-
Ето го маншона пише, че става за lancer,mirage,chariot, не помня точна цена около 15 лева беше.Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеманшон за вътрешно каре от мицубиши ,не помня модела ама по размер се намира в каталога ,има 1мм разлика от широкия край но върши работа,дължината и малкия отвор напълно еднаквиБялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
-
От коя година Пасат ? Комби или седан? Благодаря за отговора.Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
Задни пружини стават от пасат или от предните на вартбург
[url]www.4x4varna.com[/url]
Коментар
-
Ами мойте бяха от комби, ама годината не мога да ти кажа. Вдигат задницата с 1-2 санта по-малко от вартбурговите. Смених ги заради тези 1-2 сантиметра, ама не съм сигурен дали имаше смисъл. По-важна беше смяната на амортесйорите.Първоначално публикуван от Йосиф-Варна Преглед на мнениеОт коя година Пасат ? Комби или седан? Благодаря за отговора.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Значи ли това, че могат да държат на натоварване повече, отколкото оригиналните? Моята (д.б.)сега си е с оригиналните, но задницата сякаш е малко клекнала.Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениеПасатовите возят малко по-твърдо.
Коментар
-
Оказа се,че на Витарата резервоара е доста зле(изгнил).Слагам 5 л. и започва да мирише на бензин.Започнах да търся по моргите....цени от 150 лв.Бях видял на една Фероза,резервоар от Шкода Фаворит.Намерих за 25 лв.но уви ни се събира...Изрязах му частите и ги присадих на една 25л туба.Сега имам малък,лек и вечен резервоар,а и карам на газ
.
Mercedes G 230E
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар