Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Взаимозаменяеми части за Витара

Последно редактирано от cifag; 17-09-12, 22:53. Причина: Грешен постл Моля модераторите да го изтрият
    0888 61 88 57
    goro78@mail.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Spouk Преглед на мнение
      Здравейте !

Можете ли да ми кажете с какви пружини да си омекотя возията на витарата, става въпрос за късата база ? Споменават се пружини от вартбург, мерцедес, хонда, лада, но те се използват явно за лифт. Пружините дори и да са 2-3см по-високи не е проблем, въпроса е да е по-меко !

Поздрави !
      И аз го имах този проблем колега. Но бях с ниско твърдо окачване. Смених пружините и хем си направих лифт, хем Витарката взе да вози по меко. Отпред сложих оригинални Витарови с подложки, а отзад Вартбургови. Също така влияе много и налягането в гумите. Мойта като я взех, бяха набамкани на 2.5, сега са 1.8 и разликата е огромна. А според лепенката на вратата, налягането трябва да е 1,6 атмосфери при студени гуми.
      0888 61 88 57
      goro78@mail.bg

Коментар

Бихте ли ми казали от каква кола евентуално мога да използвам машинка за чистачките защото на моята Витара нещо не работи.Работя в автоморга в Италия и за това питам дали не става от някоя друга кола защото нямаме сузуки при нас.

Коментар

Някой да е намерил евтин заместител на запалителна бобина на Витарата с двигател 1.6 16V, че бая пара ми се видяха оригиналните ?

Коментар

Я и напиши номера мога да дам задача на един познат...с някой части имаше интересни открития...
            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

За номер не се сетих да погледна, утре ще пиша с отговор .

Коментар

Някой знае ли лагера на предните главини за витара стават ли от някой друг автомобил?

Коментар

Някой може ли да ми каже дали мога да сложа ръчни хъбове на моята витара. Grand Vitara 2.0 16V (J20A) 99'
                  Оригинално са автоматични но нещо са прецакани. Ако мога евентуално какви вариянти имам ?

Коментар

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
                    Някой знае ли лагера на предните главини за витара стават ли от някой друг автомобил?

Не нестава !

Първоначално публикуван от lubito Преглед на мнение
                    Някой може ли да ми каже дали мога да сложа ръчни хъбове на моята витара. Grand Vitara 2.0 16V (J20A) 99'
                    Оригинално са автоматични но нещо са прецакани. Ако мога евентуално какви вариянти имам ?
                    Да можеш , от всички витари стават ,вариантите са два или нови от Данчо или Явор или втора употреба ,скоро търсих втора употреба искаха им от 180лв до 240лв а чисто нови са 180/200лв
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Благодаря за отговора. А кои са тези Данчко и Явор ?

Коментар

Влез в раздел Търговски партньори и там има няколко фирми които ги предлагат.

Коментар

Данчо тел: 042 606 990 / 0878 706 714

Явор
                          тел: 0899 852 338
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Някои знаели дали става съединител от Сайдкик на Витарта -комплект
                            на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
                              Някои знаели дали става съединител от Сайдкик на Витарта -комплект
                              Аз мисля,че са еднакви ...
                              YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

А някой знае ли дали има разлика в предавателното число на предните диференциали на гранд витара J20A и обикновенна витара ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X