Можете ли да ми кажете с какви пружини да си омекотя возията на витарата, става въпрос за късата база ? Споменават се пружини от вартбург, мерцедес, хонда, лада, но те се използват явно за лифт. Пружините дори и да са 2-3см по-високи не е проблем, въпроса е да е по-меко !
Поздрави !
И аз го имах този проблем колега. Но бях с ниско твърдо окачване. Смених пружините и хем си направих лифт, хем Витарката взе да вози по меко. Отпред сложих оригинални Витарови с подложки, а отзад Вартбургови. Също така влияе много и налягането в гумите. Мойта като я взех, бяха набамкани на 2.5, сега са 1.8 и разликата е огромна. А според лепенката на вратата, налягането трябва да е 1,6 атмосфери при студени гуми.
Бихте ли ми казали от каква кола евентуално мога да използвам машинка за чистачките защото на моята Витара нещо не работи.Работя в автоморга в Италия и за това питам дали не става от някоя друга кола защото нямаме сузуки при нас.
Някой може ли да ми каже дали мога да сложа ръчни хъбове на моята витара. Grand Vitara 2.0 16V (J20A) 99'
Оригинално са автоматични но нещо са прецакани. Ако мога евентуално какви вариянти имам ?
Някой може ли да ми каже дали мога да сложа ръчни хъбове на моята витара. Grand Vitara 2.0 16V (J20A) 99'
Оригинално са автоматични но нещо са прецакани. Ако мога евентуално какви вариянти имам ?
Да можеш , от всички витари стават ,вариантите са два или нови от Данчо или Явор или втора употреба ,скоро търсих втора употреба искаха им от 180лв до 240лв а чисто нови са 180/200лв
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар