Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Взаимозаменяеми части за Витара

някой слагал ли е на Витара динамо от друга кола ?
    Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Ivan Stoinov би ли ми обяснил с кой съединител може да се замени. От миналата седмица имам Vitara и сега се образовам относно нея
      888946938

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
        някой слагал ли е на Витара динамо от друга кола ?
        Аз искам да попитам същото нещо.
        Но, за по мощно динамо. Когато се тегля на лебедка, след 3, 4 навиваня акумулатора ми умира.
        Как сте рашили това?
        888131021

Коментар

Със по сериозен акомулатор.
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
            Със по сериозен акомулатор.
            Колко по сериозен? Моят е 75 ампера.
            888131021

Коментар

Колко либри ти е лебедката,колко метра са 3-4 навивания и в какви условия?
              Акумулатора ти най вероятно не разполага със заводските си параметри в смисъл че е поостарял и вероятно това е проблема. Само мога да гадая но едни 90А са достатъчни за 10 тегления за 1 час със средна натовареност на лебедка 8500 либри. Говоря образно за да се ориентираш но определено нещо не е наред в твоята система.
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Предната е 9500, а задната 6000 либри. Въжетата са по 28 метра мисля. Става въпрос за 3,4 пълни навиваня едно след друго. След което, като като натисна копчето за навиване, направо гасне Витарата.
                888131021

Коментар

Ти с оригиналния ли си търси нещо към 90 ампера може и повече
                  Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                  Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Има и друг вариант, два акумулатора и по мощно динамо
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

След като тази тема е за " Взаимозаменяеми части за Витара" да споделя и аз как решихме проблема с динамото .
                      На Витара пасва перфектно динамо от старите Митсубиши Паджеро разликата е само в буксата иначе динамото е същото 1:1

Коментар

То и стартера е от Мицубиши.На някои.
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

• От: До: Взаимозаменяеми части за Витара

Задни пружини и задни амортисьори от мерцедес 240 не съм много сигурен но май са от комби.

Коментар

• От: До: Взаимозаменяеми части за Витара

Първоначално публикуван от fanfanetko Преглед на мнение
                            Задни пружини от мерцедес и задни амортисьори пак от мерцедес и двете са от мерцедес комби.
                            Това хубаво....Но от кой Мерцедес?!....124?! ....дизел/бензин?
                            ...Това за Витара с лифт ли става въпрос или не?
                            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
                              След като тази тема е за " Взаимозаменяеми части за Витара" да споделя и аз как решихме проблема с динамото .
                              На Витара пасва перфектно динамо от старите Митсубиши Паджеро разликата е само в буксата иначе динамото е същото 1:1
                              Да и какъв е смисъла от смяната му с такова ? Съмняваме в моргата или където и да е за "мицуизбуши" да е по-ефтино от витарово. А да режеш букса и преправяш силови кабели не е работа за всеки. Витарово 2-ра ръка здраво 80 - 100 лв. Колко искат за другото?
                              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Динамото го взех от едно смачкано паджеро за 30 лв. ,а кабелите не се режат просто взимаш 4 кабелни обувки (2 мъжки и 2 женски) и нищо не се реже аз никога не бих отрязъл оригиналната букса

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X