Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си показали...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бихте ли си показали...

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Дай една снимка фронтално ,че на първите 2 снимки не мога да я разгледам добре!!!
    Хм, нямам, мога да снимам, но ще е утре. На кратко на кутиите на шасито (там, където свършва отпред) се заваряват 2 цилиндъра с резба в тях. На бронят има дупки, през които се навиват куките за теглене в цилиндрите с резбата (бронята е изрязана от вътре с по-голяма дупка, за да може да се наниже на цилиндрите и да легне на "кутиите" на шасито). Куките държат бронята + 2 планки, които са от ляво на лявата и дясно на дясната кутия с по 2 болта, които се хващат на фабричните дупки за броня на Витарата. Самия булбар се захваща за бронята чрез 2 П-образни профила, които лягат върху гредата, посредством 8 болта ( виждат се горните на снимките, стоят от горе на гредата зад тръбите на булбара ) и отново чрез куките за теглене. Като цяло просто за изпълнение, доста грозно ( ), но върши работа!

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR Преглед на мнение
      Ето бронята отдолу. Дано ти е полезно!

Ами тя станала танк,колко дебела е ламарината и докъде продължава?
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Понеже и на мен ми предстои махането на пластмасите, и слагането на Джелеза ще следя с интерес темата.
        А какво разбирам аз под "вършещи работа"-да може да се вдига с джека, да не пречат на заходите, и да са здрави, разбира се, да не се огъват ако се подпреш на някое дърво.
        А естетиката е въпрос на личен вкус.
        Кольо в Метро бродават карбонови

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR Преглед на мнение
          Митко, само да попитам, тази Витара ли имаш на снимката горе? Ако да - евала за монтажа! Не е мръднала до сега, а толкова дискретно показана лебедка най ми харесва . Плюс сега вече е бронирана стабилно отдолу.
          Точно същата! И благодаря...

Коментар

Всъщност ето я и моята броня

Коментар

Ами ето тази броня предполагам няма да излезе много скъпа,стои добре и предполагам върши работа.Горната и част може да има разл. интерпретации.
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ами ето тази броня предполагам няма да излезе много скъпа,стои добре и предполагам върши работа.Горната и част може да има разл. интерпретации.
                Така е. Конструкцията е изпитана и няма забележки! В ГОРАТА, дълги години и не само от мен. Но си далечко... от София...

Коментар

Няма проблем,има кой да ми я изработи,даже има вариант да използвам ролбара/булбара/ за основа и острани да се заварят тръби.Като махнем бронята ще я измислим как точно ще стане!
                  Прикачени файлове
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Няма проблем,има кой да ми я изработи,даже има вариант да използвам ролбара/булбара/ за основа и острани да се заварят тръби.Като махнем бронята ще я измислим как точно ще стане!
                    Не е въпроса само в изработката, а в КОНСТРУКЦИЯТА! Там е проблема! Виждал съм много, добре изработени, но конструктивно тотално грешни брони, а повярвай, не са много хората с правилно мислене..., особено на последък...

Коментар

Няма да е зле да видим ако имаш снимка в по-близък план!
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Баба Яга и клонингите и не съм ги снимал от близо , но това едва ли ще ти помогне с направата на броня на витарата... Те са МНОООГО различни и откъм окачване, така и от към шаси

Коментар

Разбира се ,че няма да я копираме едно към едно.Говорим за взаимстване на идеи.Няма ли и други да се "изфукат" с броните си!
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Няма ли и други да се "изфукат" с броните си!
                            Ами има,и то много,само че вече са се "изфукали",и то с подробности....просто трябва да ползваш търсачката
                            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E1%F0%EE%ED%FF
                              имам някои и други събрани снимки, как бих искал да изглежда, но не са мои.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E1%F0%EE%ED%FF
                                имам някои и други събрани снимки, как бих искал да изглежда, но не са мои.
                                Благодаря за съдйствието,темата съм я разглеждал,последният пост е отпреди година!
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X