Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли си показали...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бихте ли си показали...

Бихте ли си показали...броните!Решил съм да си монтирам метални брони,като основните изисквания са да са евтини,добре изглеждащи и вършещи работа!Разгледал съм темите във форума,но бих искал да видя на снимки още идеи,начин на изпълнения,разходи,защо не и оферти/на лични/за тези,които ги изработват!
    0887/400121 Антон Донев

До: Бихте ли си показали...

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    като основните изисквания са да са евтини,добре изглеждащи и вършещи работа!
    С голям интерес ще седя темата. Основните изисквания са ти доста несъвместими. По принцип добре изглеждащите са въпрос на гледна точка. А вършещите работа са винаги скъпи, което също донякъде е въпрос на гледна точка. Дано успееш да намериш баланса.
    LZ1RED

Коментар

Идеята е да намеря оптималния за мен вариант,и не само за мен,мисля,че ще е полезна за всички!
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

здравей приятел,давай да видим че и на мене нещо ми се махат пластмасите.ама колегата redair е прав има хубави и евтени ама са на два различни щанда
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Освен броните мисля да и направя още 5см бодилифт/в момента има 2,5см+лифт на окачването ала Иван Попов/.Крие ли някакви опасности по -големият бодилифт,освен по-високият център на тежестта?Като се замисля ,една лебедка няма да ми е излишна,но естествено пак ще търсим баланс между евтини и вършещи работа/втора употреба също е решение/!
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
            Идеята е да намеря оптималния за мен вариант...
            Трябва да кажеш какво искаш да правиш с машината.
            При изкачване или спускане на някой борд предницата "заорава" и трябва да има нещо което и пази, и подвежда машината докато стъпи на гумите. На мен ми харесва конструкцията на Дефендъра. Обърни внимание на ъгъла на защитата:
            Прикачени файлове

Коментар

Понеже и на мен ми предстои махането на пластмасите, и слагането на Джелеза ще следя с интерес темата.
              А какво разбирам аз под "вършещи работа"-да може да се вдига с джека, да не пречат на заходите, и да са здрави, разбира се, да не се огъват ако се подпреш на някое дърво.
              А естетиката е въпрос на личен вкус.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ами вие показвайте,а пък всеки да прецени за себе си кои са подходящи за него.Засега не мисля да ходя на състезания,но искам трасе като в Приморско да не ми е проблем или да не загубя половината кола по пътя!Между другото видяхме как СПАС 55 го мина,а и победителят в състезанието,но той беше с прежалена ВИТАРА,а да не забравяме ,че прежалената джипка е на второ място по проходимост след чуждата!!!
                Последно редактирано от antiroad; 24-08-09, 06:51.
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

За мен правилното решение е тръба (да ме извини Стефан. но не си падам по дървени греди ). На Витара не съм правил броня, но лебедка съм слагал в стандартната броня.

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                    За мен правилното решение е тръба (да ме извини Стефан. но не си падам по дървени греди ). На Витара не съм правил броня, но лебедка съм слагал в стандартната броня.
                    Митко, само да попитам, тази Витара ли имаш на снимката горе? Ако да - евала за монтажа! Не е мръднала до сега, а толкова дискретно показана лебедка най ми харесва . Плюс сега вече е бронирана стабилно отдолу.

No bike - no fun!

Коментар

Ами "анджък за туй холан" си говорим
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR Преглед на мнение
                        Митко, само да попитам, тази Витара ли имаш на снимката горе? Ако да - евала за монтажа! Не е мръднала до сега, а толкова дискретно показана лебедка най ми харесва . Плюс сега вече е бронирана стабилно отдолу.

Не знам дали съм прав,но си мисля,че колкото по-високо се монтира лебедката,толкова по-трудно ще плува във вода и по-малко кал ще трупа.
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ето и 3 снимки на моята броня.

В този си вид мести много приятно храсти, дървета. Спира от евентуално обръщане напред, удобно е да се хванеш за нея, винаги има къде да си навиеш въжето.

3 пъти са ми взимали предимство в града, в следствие на което резултатите при тях са били броня, решетка, капак, калник, фарове, а при мен - нищо.

"Гредата" е много прибрана към джипа, което позволява хубав ъгъл на атака, под какъвто е и самият булбар. Това, че той е изнесен напред пък значи, че и при силен удар има на къде да се изкриви преди да почне да мачка предницата ми. Може да се ползва с лека засилка за изкачване на отвесен праг, защото джипа почва да се катери по булбара . Винаги карам с някой, така че нужда от лебедка за сега поне нямам, не и при толкова лека джипка.
                          Прикачени файлове

Коментар

Дай една снимка фронтално ,че на първите 2 снимки не мога да я разгледам добре!!!
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ето бронята отдолу. Дано ти е полезно!

No bike - no fun!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X