Бихте ли си показали...броните!Решил съм да си монтирам метални брони,като основните изисквания са да са евтини,добре изглеждащи и вършещи работа!Разгледал съм темите във форума,но бих искал да видя на снимки още идеи,начин на изпълнения,разходи,защо не и оферти/на лични/за тези,които ги изработват!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бихте ли си показали...
Свий
X
-
До: Бихте ли си показали...
Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениекато основните изисквания са да са евтини,добре изглеждащи и вършещи работа!LZ1RED
-
Освен броните мисля да и направя още 5см бодилифт/в момента има 2,5см+лифт на окачването ала Иван Попов/.Крие ли някакви опасности по -големият бодилифт,освен по-високият център на тежестта?Като се замисля ,една лебедка няма да ми е излишна,но естествено пак ще търсим баланс между евтини и вършещи работа/втора употреба също е решение/!
0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеИдеята е да намеря оптималния за мен вариант...
При изкачване или спускане на някой борд предницата "заорава" и трябва да има нещо което и пази, и подвежда машината докато стъпи на гумите. На мен ми харесва конструкцията на Дефендъра. Обърни внимание на ъгъла на защитата:
Коментар
-
Понеже и на мен ми предстои махането на пластмасите, и слагането на Джелезаще следя с интерес темата.
А какво разбирам аз под "вършещи работа"-да може да се вдига с джека, да не пречат на заходите, и да са здрави, разбира се, да не се огъват ако се подпреш на някое дърво.
А естетиката е въпрос на личен вкус.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ами вие показвайте,а пък всеки да прецени за себе си кои са подходящи за него.Засега не мисля да ходя на състезания,но искам трасе като в Приморско да не ми е проблем или да не загубя половината кола по пътя!Между другото видяхме как СПАС 55 го мина,а и победителят в състезанието,но той беше с прежалена ВИТАРА,а да не забравяме ,че прежалената джипка е на второ място по проходимост след чуждата!!!Последно редактирано от antiroad; 24-08-09, 06:51.0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнениеЗа мен правилното решение е тръба (да ме извини Стефан. но не си падам по дървени греди). На Витара не съм правил броня, но лебедка съм слагал в стандартната броня.
. Плюс сега вече е бронирана стабилно отдолу.
No bike - no fun!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dido_DR Преглед на мнениеМитко, само да попитам, тази Витара ли имаш на снимката горе? Ако да - евала за монтажа! Не е мръднала до сега, а толкова дискретно показана лебедка най ми харесва. Плюс сега вече е бронирана стабилно отдолу.
0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Ето и 3 снимки на моята броня.
В този си вид мести много приятно храсти, дървета. Спира от евентуално обръщане напред, удобно е да се хванеш за нея, винаги има къде да си навиеш въжето.
3 пъти са ми взимали предимство в града, в следствие на което резултатите при тях са били броня, решетка, капак, калник, фарове, а при мен - нищо.
"Гредата" е много прибрана към джипа, което позволява хубав ъгъл на атака, под какъвто е и самият булбар. Това, че той е изнесен напред пък значи, че и при силен удар има на къде да се изкриви преди да почне да мачка предницата ми. Може да се ползва с лека засилка за изкачване на отвесен праг, защото джипа почва да се катери по булбара. Винаги карам с някой, така че нужда от лебедка за сега поне нямам, не и при толкова лека джипка.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар