Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор или въпросче за Сузуки Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за избор или въпросче за Сузуки Самурай

И аз съм за роки, измежду витара, фероза, самурай и роки.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      И аз съм за роки, измежду витара, фероза, самурай и роки.
      Има ли някой собственик на Роки 2.8 ТД ? Ще бъда благодарен да сподели как се представя машинката.Като проходимост как е ?
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
        Има ли някой собственик на Роки 2.8 ТД ? Ще бъда благодарен да сподели как се представя машинката.Като проходимост как е ?
        Като проходимост може би малко под самурай. По-голяма. По-широка, добър двигател. Изобщо според мен сравнение не може да става.

Ако е читава е направо стахотна машинка. Рокито си е фероза, но без всичките и недостатъци. Вози по-твърдо, ама все пак говорим за джип.

Между другото точно сега е момента за пазаруване на дизели, поради сравнително ниските температури.

Във форума има няколко колеги с рокита - поразрови се и ги питай, защото едва ли ще влязат в тази тема, имайки в предвид заглавието. Има и няколко теми по въпроса.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Проблема е че още не мога да пращам лични съобщения,кога ще мога ? Другото което ми обърна внимание v0id е размера.Търсех нещо компактно а като ми изпрати снимка където се е снимал до едно Роки...то колкото Патрул къса база Все пак искам да джиткам из града като лека кола да се ползва,ще се ориентирам към Самурайчето май....

Коментар

то колкото Патрул къса база Все пак искам да джиткам из града като лека кола да се ползва

Колега, въобще не e като Патрул, вЕрвай ми! Аз ползвам Роки за градска кола и мога да ти кажа, че няма грижи с габаритите, даже на моменти ми се ще да е по-голям. Сам може да прецениш от снимката:

Коментар

... Все пак искам да джиткам из града като лека кола да се ползва,ще се ориентирам към Самурайчето май....
              Пък аз всеки ден джиткам из центъра с Фронтера дълга база.... Даже и си паркирам почти навсякъде, а и на места, дето леките коли не могат... Абе, по-голямо си е по-добре
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Вече 3 години и нещо карам Роки 2.8 турбо дизел с интеркулер. Добра джипка, трябва много да и "вадиш душата" за да се счупи. Комфорт и глезотии няма, но пък е надеждна и сравнително лесна за поддръжка машина/части се намират и дори не са много скъпи/. Проходимостта както всички знаят е функция от много добавки към серийния джип - гуми, окачване, шофьор и т.н. Комбинацията от турбодизел с 102 к.с. и 1.5 т. тегло е доста сполучлива, но пък за градска кола разхода на гориво не е предимство/ моето Роки в града под 11/100 така и не съм го свалял/. Освен това Роки има къса и дълга база с разлика от около 30 см.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Зарине, от мен "един глас" за Самурай. Карах няколко години военния му вариянт LJ 80, изключително проходим, много надежден. Относно странично обръщане, той си е тесничък... Случвало се е на по-стръмен страничен наклон да "кантари", ама то си е въпрос на майсторлък да го обърнеш даже и на равно, какъвто и да е джип...
                  Sorry, че спамя темата, ама гледах един LJ 80 в мобиле бг преди 2-3 седмици. В много добро състояние изглеждаше на снимките и докато се накумя (2дни) и се продаде. Ще се изям от яд! Това е класика! И струваше 2300лв... А кумемето ми беше, че не зная как стои въпроса с частите за тях.
                  Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                    Sorry, че спамя темата, ама гледах един LJ 80 в мобиле бг преди 2-3 седмици. В много добро състояние изглеждаше на снимките и докато се накумя (2дни) и се продаде. Ще се изям от яд! Това е класика! И струваше 2300лв... А кумемето ми беше, че не зная как стои въпроса с частите за тях.
                    Ето две LJ

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...060&f1=details

Още едно което е в Бургас,и за съжаление не търпи коментар в цената.Ходих да го гледам миналата седмица като цяло не е зле но не струва толкова.Все пак ти го давам като оферта,ако идваш в Бургас и искаш да го видиш ще те заведа при човека.

056/50-12-35, 088 795 2144 - джип Сузуки кабрио LJ , 4 х 4 - 2 500лв.

Коментар

На тази снимка не изглежда голямо но един колега от форума сподели разни неща за търговеца, който не е "цвете за мирисане" и опредено ще се вслушам в съвета му.Тази събота с v0id ще ходим на разходката в Стара Загора и ще погледна какво се предлага по Автокъщите, кеша е в мен и може да си купя нещо ако ми хареса

Коментар

Ето две LJ

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...060&f1=details

Още едно което е в Бургас,и за съжаление не търпи коментар в цената.Ходих да го гледам миналата седмица като цяло не е зле но не струва толкова.Все пак ти го давам като оферта,ако идваш в Бургас и искаш да го видиш ще те заведа при човека.

056/50-12-35, 088 795 2144 - джип Сузуки кабрио LJ , 4 х 4 - 2 500лв.
                        Да, това в Кърджали му гледах снимките на мобиле, ама нещо не ми изглежда читаво. За съжаление до бургас нямам път скоро. Те наистина са си мънички...
                        А някой да знае как стоят нещата с частите? Дали има взаимозаменяеми със Самурая?
                        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Да ти кажа нямаш голям избор.Бялото ще има работа по купето но няма как иначе.Отделяш купето от шасито,пясъкоструйка,затваряне с полиестерен грунд,изкърпване,боядисване и сглобяване.А и със сигурност може да смъкнеш цената 300 лв. поне,въпрос на пазарлък
                          Където можеш приспособяваш части от 410.Каскадьора е имал преди такова LJ и ще ти каже конкретно кое е взаимозаменяемо.Успех

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                          Да, това в Кърджали му гледах снимките на мобиле, ама нещо не ми изглежда читаво. За съжаление до бургас нямам път скоро. Те наистина са си мънички...
                          А някой да знае как стоят нещата с частите? Дали има взаимозаменяеми със Самурая?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanZ Преглед на мнение
                            Вече 3 години и нещо карам Роки 2.8 турбо дизел с интеркулер. Добра джипка, трябва много да и "вадиш душата" за да се счупи. Комфорт и глезотии няма, но пък е надеждна и сравнително лесна за поддръжка машина/части се намират и дори не са много скъпи/. Проходимостта както всички знаят е функция от много добавки към серийния джип - гуми, окачване, шофьор и т.н. Комбинацията от турбодизел с 102 к.с. и 1.5 т. тегло е доста сполучлива, но пък за градска кола разхода на гориво не е предимство/ моето Роки в града под 11/100 така и не съм го свалял/. Освен това Роки има къса и дълга база с разлика от около 30 см.
                            Колега, три четири дни пиша тук на колеги, за авточасти на самурай, кажи един магазин около, Добрич, Варна, Шумен, или Русе.Благодаря.

Коментар

Колега , жалко че си толкова далеч!
                              В София си намерих каре за кардана при това японско за цената 25 лв.
                              Търси по размера на карето, ако е японски самурая размера на карето е
                              25 мм. диаметър на чашката и от чашка до чашка е 640 мм.
                              На мен ми го намериха по размерите!
                              Повечето магазини нямат каталози за карета на карданите и ползват размерите !Марката на карето е GMB-universal joint а това е сайта на фирмата http://www.gmb.jp
                              номера на карето на производителя е GUS-7.
                              С това мога да ти помогна.
                              Последно редактирано от Sam40; 20-05-08, 18:54.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]
                              SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Lakow Преглед на мнение
                                Колега, три четири дни пиша тук на колеги, за авточасти на самурай, кажи един магазин около, Добрич, Варна, Шумен, или Русе.Благодаря.
                                Еи тези, http://www.euro07.bg/catalog/catalog...hByCar&id=9284 го имат.Виж в началната страница за магазина им в Русе.
                                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X