Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за съдействие при оглед на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба за съдействие при оглед на Витара

На разходките ще трябва да мога да возя жена ми и детето.
    Наистима ми се иска и да е по-универсална, да мога примерно и 100-200км. да мина по асфалт. Все пак има и по-отдалечени от София места за излизане извън пътя
    Явно трябва за дълга база да търся.
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от nick_todorov Преглед на мнение
      На разходките ще трябва да мога да возя жена ми и детето.
      Наистима ми се иска и да е по-универсална, да мога примерно и 100-200км. да мина по асфалт. Все пак има и по-отдалечени от София места за излизане извън пътя
      Явно трябва за дълга база да търся.
      100 - 200 km. не са много. Нашата е пътувала доста пъти по маршрута Варна - София и обратно. Ама без децата. Когато сме с децата, пътуваме с кола. При тези условия, разходът на Витара-та е малко над 9 литра/газ.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
        100 - 200 km. не са много. Нашата е пътувала доста пъти по маршрута Варна - София и обратно. Ама без децата. Когато сме с децата, пътуваме с кола. При тези условия, разходът на Витара-та е малко над 9 литра/газ.
        Защо децата пречат?
        LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнение
          Защо децата пречат?
          Не, разбира се.

Но около 460 км. са си изпитание за тях. Тясно е, спи им се, друса повече. Малкият няма още две годинки. Събира много по-малко багаж, а се налага да носим със себе си повече чанти. Та това са в общи линии причините.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
            Не, разбира се.

Но около 460 км. са си изпитание за тях. Тясно е, спи им се, друса повече. Малкият няма още две годинки. Събира много по-малко багаж, а се налага да носим със себе си повече чанти. Та това са в общи линии причините.
            Просто ми беше интересно да чуя плюсовете и минусите
            LZ1DWW

Коментар

незнам за какво ще я ползваш, ама, ако бях на твое място, бих се замислил за http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=67002&highlight=%E2%E8%F2%E0%F0%E0, наистина ме впечатли, пък и на тази цена

Коментар

Здравей nick,

Наскоро търсих и намерих Витара за приятел. Миналата година пък си купих моята. Докато ги намеря огледах общо около 15 други. Установих, че внесените от Германия и Австрия всички имат ръжда. Включително и по рамата. Лугата, с която ръсят през зимата ги разбива. Така и двете Витари, които намерих са от Италия. И двете нямат никаква ръжда. При италианските действително съществува риск от предишна лоша поддръжка, но имат здрави рама и купе. А те, ако са тръгнали да ръждясват се правят много по-трудно и искат повече средства и време от всичко друго (тази, на снимките, от която се отказа е под всякаква критика) .

Много важно е да не бързаш. Добра кола обикновено не се намира мн.бързо. Понякога отнема месеци. Ако нямаш достатъчно пари, по-добре изчакай, посъбери още 1000-1500 лв.и си вземи нещо добро. Нормална Витара може да се намери за около 5000-6500 лв - дълга база и както си забелязал с около 1000лв по-евтино късата база. Доколкото знам сега (юли-август) е най-изгодно да се купува, защото няма търсене. По отношение на разликата в цената на къса-дълга база основната причина е багажникът. Той винаги се плаща сравнително скъпо. При късата б.багажник почти няма. Другото предимство на дългата б.е по-комфортната возия. За проходимост: моята е дълга, стандартна или с други думи сравнително най-непроходимата, но аз съм много доволен! Редовно карам по черни планински пътища и само два пъти съм имал проблеми - заради лоши гуми и заради глупост (знаех риска, а я вкарах без да проверя в трева до кръста и там скрита половинметрова канавка..) Щом искаш да караш семейството, трябва ти дълга база.

Коментар

Здравей колега аз имам къса база не е лоша даже бих казал много добра с малко пипане тук там стана като истински джипна разходки се държи добре ,последно правих една из родопите с жена ми и малкия ми син който е на 5 г и нямаше проблем но съм карал и дълга база на един приятел ,коренна разлика в плюс но ти си решавай пп.аэ не бих я заменил за дълга
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ако не ти пречи цветът, има една дълга червена витара на един съсед, който я продава - последно и искаше 4500 (демек 4000). Мога да попитам и да я огледам ако те интересува - няма климатик, еърбеци, вграден Джи Пи Ес и т.н. - абе без екстри.
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                      Ако не ти пречи цветът, има една дълга червена витара на един съсед, който я продава - последно и искаше 4500 (демек 4000). Мога да попитам и да я огледам ако те интересува - няма климатик, еърбеци, вграден Джи Пи Ес и т.н. - абе без екстри.
                      Да колега, много ще съм ти благодарен ако я погледнеш
                      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Днес ходих да гледам тази:

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...285&f1=details

Витарата се намира в Лозен. Лифтвана била, но предните пружини били за смяна, защото на височина отпред вече е пак като стандартна. Според мен основните забележки са това, луфт във волана, някакъв теч на масло отпред зад ремъците и почти напълно заминалите гуми.

Иначе продавача окончателно затвърди избора ми на тези машини, като ме заведе на някакво трасе зад камбаните с невъзможни наклони (поне така ми се видяха отначало ).
                        Ще ми се да видя как ще е предложената от Upi дълга база заради мястото отзад, ако не ще помоля за обстоен преглед на тази.
                        Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X