Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за съдействие при оглед на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба за съдействие при оглед на Витара

Пусната е във форума на мазда...
    Лошото е, че хората там прекалено много се доверяват на врачанските магьосници с такива мазди "сядаш и караш" за по ~2000лв...и моята явно им се вижда скъпа
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
      Вярно, че трудно се откриват без ръжда, но ги има.
      Витара-та на жена ми няма ръжда. Вероятно е късмет.

Коментар

Според мен, потъси друга Витара , защото в най-добрия случай купуваш щогоде запазен двигател.
        Ако позволиш съвет, ще ти кажа аз от какво се ръководих при покупката на моята . При търсенето на Витара за около 4000 лева преди една година се нагледах на подобни ръждиви 4х4 от Австрия и Германия , поне аз на такива попадах и не искам да засягам никого. Тогава реших , че ще е Италияка - пък после ако ще и двигател да ремонтирам. Така и направих.
        Успех с търсенето ....
        Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от nick_todorov Преглед на мнение
          Пусната е във форума на мазда...
          Лошото е, че хората там прекалено много се доверяват на врачанските магьосници с такива мазди "сядаш и караш" за по ~2000лв...и моята явно им се вижда скъпа
          Има ги всякакви....веднъж като се Упари човек, после спира да купува от типа "сядаш и караш" на 123 000 километра.
          LZ1DWW

Коментар

здравей колега ,тя и мойта има ръждички ама тази е свършила на цяло ,бегай далеч от нея,двигател окачване се сменят но като няма каде да ги закачиш кво праймпък на тази май не се вижда здраво място
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              ... на тази май не се вижда здраво място
              Що бе колега? ВИЖ - радиатора е НОВ!
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Като чета излиза че съм голям късметлия с моята
                Без грам ръжда и от ГерманияЗа 4000.Но въпреки това си глътна сума ти още пари

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  Що бе колега? ВИЖ - радиатора е НОВ!
                  е няма да загрява
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                    е няма да загрява
                    Със сигурност....изпадали са поне 300 кила ламарини и ще и е по-лесно да ги носи
                    LZ1DWW

Коментар

Всъщност, като се замисля, най-вероятно радиатора е изгнил, водата е изтекла, двигателя е прегряван систематично и после за да могат все пак да я продадат като кола са решили да го сменят и да симолират незагряващ двигател. Все едно. Колега, ако ще го гедаш това нещо, остават по-малко от 20 часа до съботата.
                      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Определено няма да гледам тази.
                        Надявам се предложението ти за съдействие за оглед, да важи и за други коли
                        Като намеря по-читава поне на външен вид ще ти се обадя.
                        Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Според мен се заформи много хубава тема, не я прекъсвай!
                          Прави по качествени снимки от всички страни и пускай във форума. Гледай само колко народ помага. Пък и ще получиш съвети къде и какво да гледаш.
                          Дето се вика задружна дружина витара избира.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                            Според мен се заформи много хубава тема, не я прекъсвай!
                            Прави по качествени снимки от всички страни и пускай във форума. Гледай само колко народ помага. Пък и ще получиш съвети къде и какво да гледаш.
                            Дето се вика задружна дружина витара избира.
                            Абсолютно съм съгласен. И аз планирам в близкото бъдеще(надявам се да е в близкото) да купувам витарка. В момента доста ровя и чета по въпроса, а подобна тема помага многопри избора. Предлагам дори да се преименува темата на "Какво трябва да гледаме, когато купуваме Витара" . тук всеки ще може да сподели подобни мисли и опит. Ако ли не, пък може да се отвори дръга подобна тема (аз лично не видях подобна във форума със систематизирана информация).
                            LZ1DWW

Коментар

Със сигурност ще продължа консултациите

Ново въпросче...

Нормално ли е да има над 1000 лева разлика в цените на къса и дълга база?
                              Освен задните врати, има ли друга голяма разлика като комфорт, място в багажника, разход и т.н.

Всъщност и още едно...

Стандартна Витара (къса или дълга база) без лифтове, кални гуми и т.н. доколко е пригодена за офроуд? Мога ли с такава да карам спокойно по отбелязаните за 4Х4 в OFRM картата пътища? Или ставам потенциален писач на тема "Колега закъсал..."
                              Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

По означението на картата не винаги може да се ориентираш за истинското състояние на маршрута. Понякога по такъв път минават и леки коли,но понякога...
                                След като си тръгнал да търсиш 4х4 ,а още повече Витара,не си струва да останеш на обикновенни асфалтови гуми. Нещата идват постепенно. Ще се появи желание и за лифт,първо малък,после по-голям и така... но това си го мисля аз.
                                Дългата база е по-универсална.Ако возиш семейство,можеби е за предпочитане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X