Тези дни ми се случи следният проблем - при изпреварване на трета с около 90 км при 4500 оборота оборотите паднаха до 6-700 и пак се въстановиха. После пак при по-високи обороти колата изгасна, светна чека и сама запали и продължих, бях карал около 25 км и колата си беше нормално загряла. Карам на газ и помислих - филтри. Смених ги. На другия ден пак на около 25 км от старта ми направи същият номер.Минах на бензин - пак! На другия ден карах до 20 км и не превиших 2500 оборота - нямаше проблем! Мислех за агренажна верига - но не се чува, маслото е сменено преди 1000 км.заедно с филтъра. Днес минах 3500 оборота и оборотите взеха да играят отново. След 20 км направо изгасна.Минах на бензин - отново, че бях и на еднопосочна главна улица - отнесох някоя и друга псувня, ама нейсе! Четох за датчик на колянов вал, но пишат за тресене на двигателя, а той не мръдва (когато работи де
) Идея нямам какво да търся. Забравих да кажа, че се мъчихме да я закачим на компютър, но той не я разпозна.Четох за самодиагностика чрез присветване на чека, но не можах да намеря къде в двигателния отсек е тази букса. Един приятел ми вика - виж катализатора да не е запушен? Вече не знам какво да правя. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем - моля да сподели.

Коментар