Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подготовка на Витара за състезанието по "Мерене на ходовете"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подготовка на Витара за състезанието по "Мерене не ходовете"

Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнение
    Самоков -сметище- Ново село -Венковец -Лозен -мястото-Високото-форгона
    Пич нещо не разбрах какво искаше да кажеш
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
      Като гледам си е нормален заден от Витара, но с фланци са присадени ябълките от мост на Самурай. Че както ще ми артиса един заден мост... някой да има преден от Самурай за продажба. Само това не съм започнал да правя.
      А НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА ЛАДАЖИЙСКИ (САМАРА) +КАРДАНА И, ПРОБВАЙ С ТАКЪВ НА МОЯТА САМ С ТАКЪВ И СЪМ СУПЕР ДОВОЛЕН!!!
      Последно редактирано от Наско-Гумата; 16-07-09, 11:03.
      НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
        Пич нещо не разбрах какво искаше да кажеш
        Бъзик бе пич като видиш И.Попов на снимка значи Самоков------ отправна точка---Спамим темата .Като минеш през Самоков тел.0886520126 Георги Попов -пожарникаро -Бира---.
        [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Има ли вече резултати от полевите тестове как се държат нещата при висока скорост
          и при реални условия .
          Много ми е интересно как е стабилнокта на колата при завои и при яките неравности .
          Постигнали сте страхотни ходове браво.
          Казваите да знам какво ме очаква че почвам и моита .

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
            Има ли вече резултати от полевите тестове как се държат нещата при висока скорост
            и при реални условия .
            Много ми е интересно как е стабилнокта на колата при завои и при яките неравности .
            Постигнали сте страхотни ходове браво.
            Казваите да знам какво ме очаква че почвам и моита .
            И аз се заинтригувах яко, но колкото пъти да съм проверявал до сега никой не е отворил тема в подфорума "Сузуки" за изработка на цял предн мост на Витара, а гледам по снимките изглеждат много сполучливо.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от azd Преглед на мнение
              А НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА ЛАДАЖИЙСКИ (САМАРА) +КАРДАНА И, ПРОБВАЙ С ТАКЪВ НА МОЯТА САМ С ТАКЪВ И СЪМ СУПЕР ДОВОЛЕН!!!
              Тая ли е?
              Прикачени файлове

Коментар

Вчеря бяхме в Бела Слатина и колегите ни показаха какво е Хот на Витара. Даже Джака свърши а имаше оште хот

Коментар

Колега DT75 качи ако обичаш снимките , че ние ги нямаме

Коментар

Ето я Витарата
                    Прикачени файлове

Коментар

Ето още няколко снимки
                      Прикачени файлове

Коментар

Как са разкрачили витарата няма да коментирам. Трябвало е да се вземе и по-голям джек . Обаче искам да попитам каква е устойчивостта по асфалт и в гора (примерно) с преден цял мост? Може сте осъждали тази тема. Или колата е направена само за такива изпитания ?
                        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

До: Подготовка на Витара за състезанието по "Мерене на ходовете"

Невероятна е тая ВИТАРА дано стане по бързо готова за да кефи всички Успех на всички свързани с идеята И да нямате главоболия (много)със завършването и!!!!ЕВАЛА
                          Последно редактирано от Наско-Гумата; 23-07-09, 15:31.
                          НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                            Как са разкрачили витарата няма да коментирам. Трябвало е да се вземе и по-голям джек . Обаче искам да попитам каква е устойчивостта по асфалт и в гора (примерно) с преден цял мост? Може сте осъждали тази тема. Или колата е направена само за такива изпитания ?
                            За в гогата още никои не знае но на асвалта добре се държи,а и добре се справя със слънцата на асвалт Доколкото имам информация трябва да е в готов вид на офроуд събора през септември.
                            За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                            За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Момчета най-напред поздравления за свършената работа! Но предното окачване така няма да работи, а колата ще е неуправляема. Ще има постоянно блъскане във волана при неравности, а най-вероятно и шими. За да няма тези проблеми, панард щангата трябва да е успоредна на щангата от хебела към моста (незнам на български как се казва). Виждам че на първите снимки, които сте качили, щангата е различна от тази, която е на тези снимки, подсилената. Явно сте имали проблем и сте решили, че старата щанга е била слаба, но проблема не е в здравината, а в ъгъла й.
                              99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                              It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Ето още една Витара с цял мост...

http://vbox7.com/play:9a482f74
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X