Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подготовка на Витара за състезанието по "Мерене на ходовете"
Свий
X
-
До: Подготовка на Витара за състезанието по "Мерене не ходовете"
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеНе съм сигурен дали е затука,но трябваше даго кача-иначе ми отиваше Голфа!DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
-
Първоначално публикуван от vitaraturbo Преглед на мнениеколега с какви окачвания са витарите,на тъмно синята витара няма ли да и изпадне пружинатаИван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Светло синиото сузи случайно да е Сайдкик ? Ако е така някой ще може ли да ме упъти на кой е, че искам да му драсна 2-3 реда да го питам някои неща... нали и аз съм със сайдкик.
Мерси предварителноСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнениеСветло синиото сузи случайно да е Сайдкик ? Ако е така някой ще може ли да ме упъти на кой е, че искам да му драсна 2-3 реда да го питам някои неща... нали и аз съм със сайдкик.
Мерси предварителноИван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Как мога да се свържа с него? Може да е и на лс няма значениеСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от gh-098 Преглед на мнениеИ на мен ми е чудно как са се качили там при положение че голфа е отдолу? Или после сте го паркирали там? Иначе идеята е интереснаDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнениеНе видяхте ли на едната снимка имаше нещо като стълбичка, предполагам по нея са се качиливярно бе, как не се сетих по рано
Коментар
-
Първоначално публикуван от gh-098 Преглед на мнениехахахавярно бе, как не се сетих по рано
Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеМаи не сисе сетил,стълбичката е на 80градуса,и гумите не я докосват,а купето-но си близкои после е викнало гумите
Има и едно трупче там до голфа та може и то да е участвало в схемата. Другия вариант е по голфа, по голфа и хоп на фургона
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар