Веригата на раздатката на Витарата ми прескача при вкл.4х4 дайте съвет за нова верига или цяла скоростна с раздатка предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Веригата на раздатката
Свий
X
-
До: Веригата на раздатката
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеПиши поне от къде си[I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнениеот СамоковГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеТи си на точното място! Обади се на Иван Попов.[I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеТел. на Иван е 0886706147.[I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]
Коментар
-
Това е специфичен вид зъбчата верига,наподобяваща зъбен ремък. След като се е разтегнала до положение да прескача през колелата ,то вероятноста и колелата да са износени е голяма.Само верига съм гледал да струва в Ибей около 250$.Не съм търсил тук,но предполагам поради спецификата на частите ще може да се намерят само оригинални на оригинална цена
Коментар
-
Колега търси си наи добре цяла раздатка тя се сваля от кутията като се отвият 10 тина болтчета маслата на раздатката и на скоростната кутия са отделни
На всички витари раздатките са с еднакви предавателни отношения няма значение дали е автомат или с ръчни корости
Само тази верига е слабото нясто на витаровата раздатака за това не се лъжи да купуваш само верига втора употреба
Обади се на Иван тои е много в час знае какво и къде се продава за Витара
Коментар
-
по добре си смени веригата и забрави друга стара раздатка няма да е като нова това е консуматив.виж сега аз съм свалял и разглабял раздатки от джимни диизел и без да съм спец мога да усетя разликата в една нова и една стара кутия имам три и над 150.000км на едната не бих си и помислил да семня верига не знам при теб да не би да си на повече или нещо друго да куца.за целта се сваля и преглежда нека ти кажат колегите витараджй как се проверява тази верига да ли е разпъната и дали е в границата на допустимото.
поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнениепо добре си смени веригата и забрави друга стара раздатка няма да е като нова това е консуматив.виж сега аз съм свалял и разглабял раздатки от джимни диизел и без да съм спец мога да усетя разликата в една нова и една стара кутия имам три и над 150.000км на едната не бих си и помислил да семня верига не знам при теб да не би да си на повече или нещо друго да куца.за целта се сваля и преглежда нека ти кажат колегите витараджй как се проверява тази верига да ли е разпъната и дали е в границата на допустимото.
поздрави[I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]
Коментар
-
Имам въпрос по темата ... или поне си мисля, че е по темата. Появи ми се странно тракане, първоначално помислих, че някой биелен лагер е отлетял, звука е точно такъв, но после се усетих, че тракането се чува само при ускорение. При равномерно движение утихва, на място и по инерция изчезва нацяло.
Чудя се ако се поразтегне веригата дали може да трополи по този начин?
Става дума за Витара КБ, G16A, сток, вероятно 90та година и почти сигурно на 165000. Не се бях качвал на това животинче от няколко месеца, през което време колата има 2-3 леки излизания по баирите, лятото тоя шум го нямаше или е бил съвсем слаб и не съм го чул покрай не съвсем добрите връзки на ауспуха..О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Нали веригата предава движението към предното предаване и бавни?
Ако не си го включил, а се появяват тези симптоми,май не би трябвало да е от нея.Дори и да се върти непрекъснато,няма да е натоварена без включено предно.
Коментар
-
Аз затова и питам, че се чува доста неприятно, а никога не ми се е налагало да отварям такава раздатка. Гледал съм картинки, но то не е баш същотои нямам реална представа може ли да трополи или не.
Пробвах със и без предно, осезаема разлика в шума няма. Освен да е каре на задния кардан, за друго не се сещамТо пък ако е каре май трябва да се чува и по инерция? Баси, омотах се нещо, а нямам никакво време да го разфасовам сега точно.
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар