Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Веригата на раздатката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Веригата на раздатката

Веригата на раздатката на Витарата ми прескача при вкл.4х4 дайте съвет за нова верига или цяла скоростна с раздатка предварително благодаря.
    Последно редактирано от MiTaKa_; 05-07-09, 20:15.
    [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

До: Веригата на раздатката

Пиши поне от къде си
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Пиши поне от къде си
      от Самоков

Коментар

Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнение
        от Самоков
        Ти си на точното място! Обади се на Иван Попов.
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
          Ти си на точното място! Обади се на Иван Попов.
          С Иван Попов сме съученици но нямам връзка с него от 86г.

Коментар

Тел. на Иван е 0886706147.
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
              Тел. на Иван е 0886706147.
              Драго сърдечно благодаря

Коментар

Колеги друг някой не е ли пипал в това чудо раздатката на Витарата 93г 1.6 8в освен И.попов . Дайте и други мнения. Или ???

Коментар

Това е специфичен вид зъбчата верига,наподобяваща зъбен ремък. След като се е разтегнала до положение да прескача през колелата ,то вероятноста и колелата да са износени е голяма.Само верига съм гледал да струва в Ибей около 250$.Не съм търсил тук,но предполагам поради спецификата на частите ще може да се намерят само оригинални на оригинална цена

Коментар

Колега търси си наи добре цяла раздатка тя се сваля от кутията като се отвият 10 тина болтчета маслата на раздатката и на скоростната кутия са отделни
                    На всички витари раздатките са с еднакви предавателни отношения няма значение дали е автомат или с ръчни корости
                    Само тази верига е слабото нясто на витаровата раздатака за това не се лъжи да купуваш само верига втора употреба
                    Обади се на Иван тои е много в час знае какво и къде се продава за Витара

Коментар

по добре си смени веригата и забрави друга стара раздатка няма да е като нова това е консуматив.виж сега аз съм свалял и разглабял раздатки от джимни диизел и без да съм спец мога да усетя разликата в една нова и една стара кутия имам три и над 150.000км на едната не бих си и помислил да семня верига не знам при теб да не би да си на повече или нещо друго да куца.за целта се сваля и преглежда нека ти кажат колегите витараджй как се проверява тази верига да ли е разпъната и дали е в границата на допустимото.
                      поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                        по добре си смени веригата и забрави друга стара раздатка няма да е като нова това е консуматив.виж сега аз съм свалял и разглабял раздатки от джимни диизел и без да съм спец мога да усетя разликата в една нова и една стара кутия имам три и над 150.000км на едната не бих си и помислил да семня верига не знам при теб да не би да си на повече или нещо друго да куца.за целта се сваля и преглежда нека ти кажат колегите витараджй как се проверява тази верига да ли е разпъната и дали е в границата на допустимото.
                        поздрави
                        АЙДЕ-Колеги няма ли някой ЕФТИНИЯ веига за раздатката на ВИТАРА -поне с малко живот

Коментар

Имам въпрос по темата ... или поне си мисля, че е по темата. Появи ми се странно тракане, първоначално помислих, че някой биелен лагер е отлетял, звука е точно такъв, но после се усетих, че тракането се чува само при ускорение. При равномерно движение утихва, на място и по инерция изчезва нацяло.
                          Чудя се ако се поразтегне веригата дали може да трополи по този начин?

Става дума за Витара КБ, G16A, сток, вероятно 90та година и почти сигурно на 165000. Не се бях качвал на това животинче от няколко месеца, през което време колата има 2-3 леки излизания по баирите, лятото тоя шум го нямаше или е бил съвсем слаб и не съм го чул покрай не съвсем добрите връзки на ауспуха..
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Нали веригата предава движението към предното предаване и бавни?
                            Ако не си го включил, а се появяват тези симптоми,май не би трябвало да е от нея.Дори и да се върти непрекъснато,няма да е натоварена без включено предно.

Коментар

Аз затова и питам, че се чува доста неприятно, а никога не ми се е налагало да отварям такава раздатка. Гледал съм картинки, но то не е баш същото и нямам реална представа може ли да трополи или не.
                              Пробвах със и без предно, осезаема разлика в шума няма. Освен да е каре на задния кардан, за друго не се сещам То пък ако е каре май трябва да се чува и по инерция? Баси, омотах се нещо, а нямам никакво време да го разфасовам сега точно.
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X