Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки витара за града, риба и пикници?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тогава за какво ти е лебедка Тези неща стават постепенно след всяка разходка тук в София така му викаме на OFF ROAD придобиваш представа за възможностите на автомобила за неговите +и- но щом ще слагаш лебедка ще дойдеш на мойто мнение

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
      по принцип няма да я ползвам за тежък офроуд, такива извращения като тези : http://www.shrockworks.com/Tracker-S...-pr-16175.html са абсурдни за мен ... поне за сега
      Говори ми, говори ми ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Виж това
        https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...0Road%20Mania/

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
          buldog, лебедка вече съм си купил, за гуми чакам да се намерят добри 2ра ръка а за повдигането нямам никаква идея, чудя се дали изобщо да я повдигам - по принцип няма да я ползвам за тежък офроуд, такива извращения като тези : http://www.shrockworks.com/Tracker-S...-pr-16175.html са абсурдни за мен ... поне за сега
          И аз така говорех ама само първия месец
          А Витарата от линка е живия пример как тунинга вместо да увеличава проходимоста я намалява.
          Вижте един сериен джип и откриите разликите.

Коментар

Kinex на Витарата и трябва съвсем малко височина тя е с късо междуосие и е по лека с пъти от Гранда

Коментар

Имах в предвид че са и ограничили хода на окачването.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                Имах в предвид че са и ограничили хода на окачването.
                Ето нещо за Сузуки
                http://www.puresuzuki.com/suzukimain.htm

Коментар

Каккъвто и тунинг да се прави гумата никога не трябва да се спира в калника защото точно тогава тя има сцепление и трабва да се върти без затруднение. допустимо е съвсем малко закачане.
                  линка е ценен. И аз събирам инфо за Витара защото скоро маи ще имам. Жена ми де. Ама чужда... кво беше там

Коментар

Говорим за едно и също нещо и без да се повдига Витарата е проходима по своему говорехме за стъпенки който са под автомобила който с присъствието си намаляват височината пример,слагам по високи гуми който повдигат джипа с 3-4 см. и си слагам стъпенки ефекта е красива джипка не по проходима
                    ако направим друго от гуми 225/65/15 на 235/75/16 и лифт 2,5-3 инча ще бъде съвсем друго ще ми гледате задния номер на Витарата

Коментар

За тия тръби дори не съм се замислял. Изобщо не знам за кво ги слагат. Красиви де да знам Според мен са проява на изключително лош вкус.
                      Я кажи кои е оптималния варянт лифт-гуми.
                      А задния номер на Витарата и без тва ти го гледаме

Коментар

Ей много не ги разбирам тези неща но според мен колкото повдигаш(ЛИФТ) с толкова по голяма гума и джанти с отрицателен офсет зада не си останеш само с повдигната джипка но и устойчива на страничен наклон иначе ще си разливаш бирата

Коментар

А задния номер на Витарата и без тва ти го гледаме
                          Ами само той остана предния падна с бронята Като и мине на жената и снимки ще кача

Коментар

Очевидно и с Витарата ще откривам топлата вода.
                            Няма ли кои да го каже кратко точно и ясно.

Коментар

АЗ ти го написах за Витарата 235/75/16 с 3 инча лифт без да ти се налага да режеш и да преправяш

Коментар

За тия тръби дори не съм се замислял. Изобщо не знам за кво ги слагат. Красиви де да знам Според мен са проява на изключително лош вкус.
                                Не се слагат в никакъв случай за красота. Ако е за въпрос, фабричните степенки са далеч по-естетични. Само че, ако тръгнеш да караш по камънаци, подобни на ония, дето сте ги минавали в Пирин, и каквито има и на доста други места, малко защита на праговете хич няма да ти е излишна, за да не се получи нещо такова:

Това е Паджеро (еее, Монтеро де), минало по Рубикон трейл без защита на праговете по
                                ей такива места ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X