Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурай-питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тампоните са бял кахък. Дори да ги няма при вносителите а там мещду другото са два пъти по-скъпи ама пак не са повече от 50лв. Говорим за окачването. Фзимаш един шублер и гаранция ще ги намериш от няква друга кола на половин цена.
    А тия лагери на сверите какви са

Коментар

Не знам...
      Май се падат зад хъбовете Били по два.Каза че са прее...ни и е почнало да избива грес което беше вяно де.Май са там дето свършват ръкавите на моста.На единия видях че има малко капаче-пада се отдолу.
      А каза ми че от тях ми тресе колата-а бе демек че колелото се КЛАТИ на къде си иска.
      Майстора по принцип е уазкаджия та не знам дали ви го обяснявам с точните термини.

Коментар

Колега лагерите ми ги доставяха за по 7 лв. бройката в един магазин в Сандански, а и тампоните не са по скапи от 2-3 лв, за брой, мойте за ресорите бяха по 2.50, ако те4е масло семерингата е 2 лв, незнам как сте в самоков но почити във всеки магазин има 4асти ходи и питай.
        Успех
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
          А тия лагери на сверите какви са
          Два конусни лагера един отгоре и един отдолу, даржът колелото във вертикално положение, и като се разбият се разкрачва като п..... на дунав мост, но немисля 4е от отва мобже да ти тресе, мойта тресе сащо, смених и четирита лагера, смених всички тампони, на ресорите, на демфера, сложих нови амортесьори, пак не става и нестава, и немога да премахна проблема.
          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

На УАЗа и на Самурая предницата по принцип е същата така че майстора като е Уазкаджия разбира и от Самурай.
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Ха благодаря.
              А аз си мислех че са някакви специфични размери .Щото всеки ми разправя че това японското много съпо щело да ми е за подръжка.

Коментар

Вземи старите лагери и ела да ги вземем на добра цена от тук.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X