Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурай-питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Самурай-питане

Заглеждам се в това джипче ама никога не съм имал и не съм карал джип. Та да питам:
    Тебе ми за леки разходки в планината по принцип.
    Може ли в него да пътуват 4 човека на къси дистанции-100-200км.
    По принцип ги хвалят ама дали е за мене-2м.висок и 120кг.съм.
    А интересува ме тоя джип най-вече заради цената която имат и това че били по-непретенциозни.

Много лошо ще се чуствате след 100-200км асвалт.Да не говорим че човек с ръст над 180 ще шофира като Ну-пагади.
    Интерисуваш се щото ти казаха че може да минава там където ендурото не може ли.

Коментар

Знаех си аз да не питам ама.....

Коментар

За ръста и килограмите проблеми нямаш,но за броя хора-не става.Повече от двама е трудно.А ако са и дълги....

Коментар

Аз съм 180см и ми е много тясно но мога да го преживея. Брат ми обаче е 187см и волана много му пречи
          Наи-добре пробваи.

Коментар

Re: Самурай-питане

Първоначално публикуван от markan
            Може ли в него да пътуват 4 човека на къси дистанции-100-200км.
            Мене ако питаш, за това НЕ става. Дори едно кратко пътуване от Банкя до София на задната седалка си беше живо мъчение. Да не говорим какво стана с главата ми, като джипчето прелетя по-бързичко над 1 бабуна ...
            Естествено, при хора на задните седалки забравяш за возене на багаж.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

OK.
              Същите питания за Фероза.
              Малиии.. нещо откачам с тия джипки.

Коментар

Малиии от последните разходки на високо от чистия въздух май ти се е разредил мозъка
                Ти Самурай на живо виждал ли си.Як Българин като тебе ще си сложи Самурая в джоба а не да влиза в него.
                Я по добре не пробвай че ще вземе да ти хареса и тогава няма кои да ни води с моторчета из Рилата.

Коментар

Фероца това вече е друго нещо. Кабрио. Гумите 1.6атмосвери.
                  Ма няма се плашиш. И аз така почнах с избора.

Коментар

И аз се огледах в един Самурай,после в една Витара и накрая ми изпадна Чибурашка и я купих(вервай беше най-щастливия ми ден),а от тогава...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

с твоя размер никога няма да влезеш в него

Коментар

a с тоя двигател 0.9 сигуро вече е пълна ч*кия? Освен това този е много готин с този селф-мейд хард-топ
                        http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...633&f1=details
                        И все пак дали за 1500 лв не си заслужава, ако ще се ползва само за уикендите за излети и експерименти? И гледам в купува-продава един колега продава двигател 1.3 моноинжекция за 700, значи за общо 2200 става нещо що-годе прилично...

Коментар

Да, обаче този джип с високи хора ( и съм 192) тихо вози, защото колената ти запушват ушите ..................
                          Nissan Patrol Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Chilio
                            a с тоя двигател 0.9 сигуро вече е пълна ч*кия? Освен това този е много готин с този селф-мейд хард-топ
                            http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...633&f1=details
                            И все пак дали за 1500 лв не си заслужава, ако ще се ползва само за уикендите за излети и експерименти? И гледам в купува-продава един колега продава двигател 1.3 моноинжекция за 700, значи за общо 2200 става нещо що-годе прилично...
                            Но го има и тук http://i.mobile.bg/perl/main.cgi
                            Май новият собственик ще се разделя с него,че и километрите са намалели

Коментар

Имаш предвид май тук:
                              http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...812&f1=details

Абре двете обяви са пуснати през 5 дни една от друга, възможно е двама близки да пускат едновременно... пък смешното е освен разликата в километрите и разлика в годините се е получила... Но това едва ли има толкова голямо значение, то като са над 20 г. и над 150 хил. км +- 10 хиляди и +- 1 година е все тая. Важното е състоянието...
                              Та аз принципно се замислих, понеже тука ставаше дума, че такова чудо като джип за само 4000 лв няма, възможно ли е да има и за 2000

P.S. Сега видях, че на едната обява е със стари номера "С", а на няколко дни по-новата е с нови "СО".... Има някаква мистерия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X