Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кандидат купувач на Suzuki Vitara 1.6i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кандидат купувач на Suzuki Vitara 1.6i

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Абе колега, ти джипка ли ще си купуваш или година?
    Адаша, то е грехота да дадеш 5000 евро за такава кола, ако е 1999 година трябва да е с новата маска, и новото купе.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Май не ме разбра - гледай първо състоянието, а после годината. Не се хвърляй на някоя, само защото е по-нова година. Пробега не го гледай, не е верен на 100%. Вземи си някой механик с теб да гледа, за да не я гледа после.
      Вярно, че не върви да дадеш пари като за новата, а да вземеш старата, но разликата в двете се вижда от километри. Потърси в нета за историята на Витара и Гранд Витара и ще ти стане ясно коя от коя година е и с какви отличителни черти.

Коментар

Понеже следя темата с интерес и аз се поразтърсих :

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Vitara
        http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Grand_Vitara
        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Здравейте,
          Благодаря на всички, които ми помогнаха със съвети.
          Радвам се, че станах част от отбора на клуба.
          Вече съм горд собственик на Сузуки Витара, 1.6, моно инжекцион, 2000 г.
          Джипката я купих от Варна и съм много доволен от нея.
          Напълно обслужена, със застраховки, прегледи, каско, газова уредба,ролбари, комплект нови зимни гуми с джанти, стерео уредба, на 75 000 км, карана е само в BG и е закупена от Миркат през 2001 г. И всичко това само за 7500лв. Благодаря на колегите, които ме насочиха за сервиз във Варна. Без Алекс от "Алекс моторс" нямаше да се справя сам.
          Още веднъж благодаря на всички.
          Прикачени файлове
          LZ1PPR, 0 (Rh+)
          Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
          За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

Честито колега да си я караш със здраве.
            Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Честито,колега!
              Все пак,успя да си купиш година
              Благодарение на теб,ще има търговци,които да твърдят,че кола 96година,е 2000та....
              Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                Честито,колега!
                Все пак,успя да си купиш година
                Благодарение на теб,ще има търговци,които да твърдят,че кола 96година,е 2000та....
                Усещам сарказъм някакъв ??
                Николай
                VITARA 1.6, 93 къса кабр
                КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
                  Благодаря колега.
                  Не се ли видяхме във Варна преди да си купя джипката?
                  При Алекс.
                  Извинявай, ако греша.
                  LZ1PPR, 0 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от stroitelenartist Преглед на мнение
                    Здравейте,
                    Благодаря на всички, които ми помогнаха със съвети.
                    Радвам се, че станах част от отбора на клуба.
                    Вече съм горд собственик на Сузуки Витара, 1.6, моно инжекцион, 2000 г.
                    Джипката я купих от Варна и съм много доволен от нея.
                    Напълно обслужена, със застраховки, прегледи, каско, газова уредба,ролбари, комплект нови зимни гуми с джанти, стерео уредба, на 75 000 км, карана е само в BG и е закупена от Миркат през 2001 г. И всичко това само за 7500лв. Благодаря на колегите, които ме насочиха за сервиз във Варна. Без Алекс от "Алекс моторс" нямаше да се справя сам.
                    Още веднъж благодаря на всички.
                    Направо ти се чудя как си се вързал че е 2000 година с това купе
                    Някой много яко те е качил на черешата.
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Здравей колега,
                      както споменах колата е вкарана в BG през представителството на "Миркат" ООД през 2000 г. и е продадена през януари 2001 г.. ВСИЧКИ ПРОЗОРЦИ са с нули, а освен това проверих и вин кода през един приятел. Летните гуми са още оригиналните и са от юни 2000 г., но в крайна сметка купуваме кола, а не година, нали. Колата много ми харесва, така, че благодаря за съветите. Исках да споделя малкия опит, който натрупах и да помогна при избора на кола от други кандидат купувачи.
                      LZ1PPR, 0 (Rh+)

Коментар

Така или иначе, не се доверявай прекомерно на ориг гуми... за 4-5 години материала старее
                        Николай
                        VITARA 1.6, 93 къса кабр
                        КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Направо убихте кефа на колегата. Щом ти харесва значи е твоята Витара.
                          Да ти е честита и да те радва много!
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Колега честито ама 75000км...оригинални гуми може ако тези са стояли на тъмно в гража.
                            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Честито,Колега!Да си е караш много без аварийни километри!
                              Автомобила е почти сигурно тази година,щом колегата е видял документите с които е купена.Явно Витараджиите не са много наясно кой модел от кода до кога се произвежда.Този модел със сигурност се е произвеждал далечната 2000 година.(до 2003г)И най-вероятно е испанска сглобка.
                              Испанците и до момента произвеждат точно този модел на Витара-къса и дълга база-Santana 300 ,Santana 350.Двигателите вече са по-нови и са е "разкрасили" с нови фарове,стопове и брони.Вътре вече има и климатроник.Иначе екстериор,интериор и окачване са същите като на колегата.
                              Прилагам малко инфо: http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Escudo
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от nikman; 10-07-09, 16:29. Причина: прилагане на текст
                              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
                                Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                                Честито,Колега!Да си е караш много без аварийни километри!
                                Автомобила е почти сигурно тази година,щом колегата е видял документите с които е купена.Явно Витараджиите не са много наясно кой модел от кода до кога се произвежда.Този модел със сигурност се е произвеждал далечната 2000 година.(до 2003г)И най-вероятно е испанска сглобка.
                                Испанците и до момента произвеждат точно този модел на Витара-къса и дълга база-Santana 300 ,Santana 350.Двигателите вече са по-нови и са е "разкрасили" с нови фарове,стопове и брони.Вътре вече има и климатроник.Иначе екстериор,интериор и окачване са същите като на колегата.
                                Прилагам малко инфо: http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Escudo

Немога да отворя файла....
                                Но в нета сантана излиза със съвсем друга маска и емблема....
                                И се предлагат,само с дизелов мотор.....
                                От тук

Нямам нищо против,че е 2000г...първа регистрация....просто с тази маска и тези фарове,е малко вероятно....иначе,като гледам таблото е след 96г.
                                Както и да е,да му е честита!
                                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X