Самчо се разболява нещо
на ниски обороти -гасне и на газ и на бензин,пробваха да увеличат оборотите от некво болтче ,дето уж е за това-тц,не става...та карам на леко дръпнат смукач,което ме навежда на мисълта че въздуха му е много....въпросът е защо?? като не е дръпнат смукача,при тръгване гасне....трябва да се форсира мотора за да поемо що годе нормално..има ли някакъв клапан за ниски обороти на карбуратора,и дали не е замръзнал в положение отворено и да вкарва въздух....
второ -отзад нещо чука...като се подава газ в движение няма проблем,отпусна ли гаста и си трака,не постоянно ама достатъчно ..мислех че е каре на кардана-сменихме ги всичките...пак трака...и на свободна трака....диференциала има съвсеееем лек луфт,според познанията ми в рамките на нормалното,не вие...
освен да трябва да се натегне короната....
дайте идея

второ -отзад нещо чука...като се подава газ в движение няма проблем,отпусна ли гаста и си трака,не постоянно ама достатъчно ..мислех че е каре на кардана-сменихме ги всичките...пак трака...и на свободна трака....диференциала има съвсеееем лек луфт,според познанията ми в рамките на нормалното,не вие...
освен да трябва да се натегне короната....
дайте идея
Коментар