Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акумулатор за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акумулатор за Витара

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
    Проблемът е решен. Преди 5 дена взехме един Гигават за 140 лева 60 Ah. Не успяхме да намерим 65 Ah /като старият/ по простата причина, че никъде нямаше включително и в Практикер и Метро. Сега само се чудя дали зимата ще може да си пали нормално, след като е с малко по-слаб акумулатор..
    Ако другите неща са наред, може да пали и с 35 Ач, а от 60 до 65 разликата е по-малка, отколкото между различните екземпляри. Но, големият акумулатор винги помага в трудни моменти.

Коментар

Проблемът е решен. Преди 5 дена взехме един Гигават за 140 лева 60 Ah. Не успяхме да намерим 65 Ah /като старият/ по простата причина, че никъде нямаше включително и в Практикер и Метро. Сега само се чудя дали зимата ще може да си пали нормално, след като е с малко по-слаб акумулатор
      В отговор на nikman за аудио усилвател и лебедка, дай боже лятото ще се слагат и такива истории включително и лек тунинг и отстраняване на леки проблемчета
      Благодаря на всички за отзивчивостта и съдействието, което ми оказахте
      Поздрави
      Браво Колега!Добре си направил,като си взел 60Ah,щом може да се навре,уви аз не мога.Моят е отляво и няма никакво място.Твоят от дясната страна ли е? За паленето как да имаш проблем,като оригинално го дават 36 или 45 Ah? Ще направиш ли снимка на монтажа,да добия по-ясна представа,че като сменям моя,да се опитам да го навра като теб
      Аз навремето на Вектрата заради тези музики се наложи освен по-мощен акумулатор,да взема и по-мощен генератор.Ама на Витарата (поне моя ) е достатъчен-70А
      Поздрави
      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
        Браво Колега!Добре си направил,като си взел 60Ah,щом може да се навре,уви аз не мога.Моят е отляво и няма никакво място.Твоят от дясната страна ли е? За паленето как да имаш проблем,като оригинално го дават 36 или 45 Ah? Ще направиш ли снимка на монтажа,да добия по-ясна представа,че като сменям моя,да се опитам да го навра като теб
        Аз навремето на Вектрата заради тези музики се наложи освен по-мощен акумулатор,да взема и по-мощен генератор.Ама на Витарата (поне моя ) е достатъчен-70А
        Поздрави
        Акумулатора ми е отдясно, но освен 60-65 Аh с малко работа може да се навре и 74-75 Ah.
        Поздрави

П.П. Предполагам, че питаш за монтаж на лебедка и/или музика или нещо грешно съм те разбрал ?
        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Моят е от дясно.По добра снимка от тая нямам в момента.
          Прикачени файлове

Коментар

Акумулатора ми е отдясно, но освен 60-65 Аh с малко работа може да се навре и 74-75 Ah.
            Поздрави

П.П. Предполагам, че питаш за монтаж на лебедка и/или музика или нещо грешно съм те разбрал ?
            Не за акумулатора Благодаря за снимката Аз имам бая кабели на 2 големи букси там и те пречат.
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Преглед на мнение
              Моят е от дясно.По добра снимка от тая нямам в момента.
              Колега, да те питам: случайно да си сменял кабелите в двигателното? Виждат ми се новички, а мойте си личат че не са първа младост. Ако си ги сменял, колко пари ти взеха и къде ходи?
              Поздрави
              Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
              /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Нищо не съм сменял от както съм я вземал.
                Само съм добавял.
                Нови те кабели са за алармата и АГУ-то.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X