Здр колеги от 1 месец насам се появи шум в съединителя.И днес издъхна нацяло,трябва да се сменя та ако някои има впечатления от марка,модел и цена ако е вазможно.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв съединител за Витара
Свий
X
-
До: Какъв съединител за Витара
Благодаря ще го имам в предвид ,старият е на Валео и ако не е пипан както си мисля значи че е добър сега съм на 90345 км .Моля иза други отзиви за наи успешна маркаБялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
-
Valeo или Valeo PHC което е Корейския варянт.До сега съм монтирал над 300 комплекта от Корейското Валео и проблеми никога не е имало но го монтираме с лагер NTN или KOYO нещо не ми харесва лагера на Валео много бързо почва да шуми автомобилите на които ги мотираме са VITARA, GRAND VITARA ,IGNIS, LIANA ,JIMNI има разлика и в диамеръта на дисковета за Витара 1.6 8 и 16 клапана на 8 е 200мм на 16 е 215мм.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениеLuk не предлагат ли за джипове? няколко съединители имаме сменени,лагера е кофти и почва да стърже на 10-12хил.км. колата едната е рено,другата фиат.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
проверете в ауто плюс-а те внасят и преставят люк.Преди 6години сменихме на дукато съединитела, с такъв на люк цената беше в порядъка на 350-400лв. трябва да видя в тефтера ама вече е на към 50-60хил. км. ,един основен ремонт на двигателя и няколко сменени лагера.първия се сдуха много бързо,втория беше валео пак ,третия беше по корав и изкара 30хил. сега лятото отваряхме диферензиала и сменихме с на феродо или подобна фирма не помня.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеА на Витарата може ли Ф200 да бъде заменен с комплект Ф215?Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Не знам какви са впечатленията на колегите , но според мен , когато караш на бавни почти не се използва полусъединител и няма значение какъв е , може би това се усеща само в много екстремни ситуации . За разлика при обикновените коли без бавни скорости там при офроуд на съединителя му се разказва играта .0 8 9 8 4 8 1 3 3 0
Коментар
-
Здр колеги съединителя вече е сменен.Като го отворих беше "прекрасна" гледка.Фрикционния или"феродовия" откъм страната на притискателния беше станал на парчета и го беше наранил добре че не е било от страната на маховика тогава щеше да е лошо.Купих комплект на EXEDY и го подмених сега е др нещо има си и динамика и всичко е ок .Бялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар