Здравейте колеги! От известно време насам се появи едно проблемче, но първоначално си мислих, че ще се оправи самостоятелно, но май съм сгрешил. Проблемът е следния: сутрин или когато и да е си паля на бензин и оставям да загрее /понеже витарата е автоматик/, когато реша да сменя на газ всичко е наред до първите 3-4 километра. След това разстояние, когато спра и потегля отново, колата губи обороти и след секунди отнякъде вземе да гръмне 
. Това се случва само да на газ!!! С баща ми се опасяваме да не пукнем нещо я глава, я нещо друго. Къде да търся проблема или направо да ходим при газаджия ?
П.П. Да не би някъде да кондензира от протичащата газ по веригата и от топлината да гърми? Знам глупаво е, но и на други коли /не Витара или друга стара джипка/ съм чувал по сфетофарите да им гърми ауспуха или каквото и там да е
Благодаря за съдействието

П.П. Да не би някъде да кондензира от протичащата газ по веригата и от топлината да гърми? Знам глупаво е, но и на други коли /не Витара или друга стара джипка/ съм чувал по сфетофарите да им гърми ауспуха или каквото и там да е

Благодаря за съдействието
Коментар