Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Повдигане на Гранд Витара

За подложки се свържи с колегата travelling, аз от него си взех и съм много доволен. Моята е къса база, ама знам че прави и за дългата.

Коментар

От: До: Повдигане на Гранд Витара

Първоначално публикуван от jivo_pr Преглед на мнение
      кво стана с повдигането
      обади се ........ ще ти се обадя, и тва и беше на темата
      На колегата всичките му теми са такива, от краката за главата, с пръдня боя не става, и все другите да ти го измислят, да ти дадат в ръцете и т.н., напъни го това в горния етаж, барем измисли нещо и да го постне тука, да видим и ние

Коментар

Значи на този човек travelling не мога да го издиря ако някой му има телефона да го даде моля

Коментар

Виж отдолу в подписа .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Значи колега нов сам от скоро имам джипката дълга база е можеш ли да ми кажеш как става с подложки, до колко см може да се повдигне, колко ще ми струват подложките и дали после трябва да слагам фланци и накрая след повдигане с какъв размер гуми трябва да е ако можеш да дадеш информацията ще е мн добре.

Коментар

Дълга дискусия за писане, тези дни нямам много време за компютъра дай тел. да ти звънна или ти се обади .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Да споделя малко опит.Повдигнах си Гранд Китарата 2,5 в6.Отпред остъргах от полипропилен подложки за пружините,От дуралумин подложки за амортесиорите.Махнах стабилизиращатата щанга и распънката като има вариант и да останат но не ми се занимаваше(няма проблен при движени-сеене клатене и т.н)Отзад същто полипропилен за пружиите и удължаване на амортисиори.Съ6то и флан4ета за удължаване на тампоните.Лифт около 6см,отзад гумите стоят перфектно отпред малко се събраха но не съм бутал ни6то минах и около 5000км без проблеми.Не се бута абсолютно нищто друго освен описаното слагаш и караш.Вси4ко това го има в един руски саит с чертежи и обяснения(Гугъл търсене за лифтове-както и аз съм го намерил)Успех с Лифта..

Коментар

Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнение
                  Здравейте колеги , виждам доста теми за повдигане на витара, искам да попитам има ли разлика с гранд витара къса база 1.6 2004г. Прегледах и намерих само китове на калмини ама те са много скъпи , пък и на мен малко ми трябва инч два.
                  Да поразмърдам мухлясалата тема.

Колега, във връзка с точно същата Витара, намери ли някакво бюджетно решение за лек лифт ?

И, колеги, колко трябва да се повдигне за да се качат 225/75/16
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Звънни на Иван Попов за лифта, иначе освен лек лифт, за тези гуми ще ти трябват фланци или минусови джанти , за да не търкат в рамата.
                    Другият вариант е звънкаш на колегата travelling, два поста по-нагоре
                    Ако някой действително е тъп, това няма как да му бъде обяснено
                    Grand Vitara 2.5 V6/24 , 1999 automatic

Коментар

Това от сбирщайн от подписа ако сам си го събрсл търсиш колегата травешинг.
                      Взимаш елементите за лифт и за един ден го мяташ. После слагаш желаните гуми. Леко ше търкат в рамата ама не е проблем. Ако имаш пари може и фланци да си купиш.
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

...

Коментар

Тоя "сбирщайн" от подписа си го сбират в завода с активното участие на МВ.

Темата не е ли за Гранд Витара, щото за нея питам ?

Коментар

За Гранд Витара сме ти отговорили
                            Ако някой действително е тъп, това няма как да му бъде обяснено
                            Grand Vitara 2.5 V6/24 , 1999 automatic

Коментар

Привет на всички!
                              Малко да раздвижа темата пак, обаче за Гранд Витара фейс 2012, не ми се отваряше нова тема..
                              Та интересува ме, някой да ме насочи от къде да взема подложки за нея, тук в СФ? Бях се засилил към offroadtunning.com, но момчетата нямат налични за този модел, искат да закарам колата първо на оглед, а те са в Стара Загора, на този етап нямам ходене на там!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X