Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Повдигане на Гранд Витара

За подложки се свържи с колегата travelling, аз от него си взех и съм много доволен. Моята е къса база, ама знам че прави и за дългата.

Коментар

От: До: Повдигане на Гранд Витара

Първоначално публикуван от jivo_pr Преглед на мнение
      кво стана с повдигането
      обади се ........ ще ти се обадя, и тва и беше на темата
      На колегата всичките му теми са такива, от краката за главата, с пръдня боя не става, и все другите да ти го измислят, да ти дадат в ръцете и т.н., напъни го това в горния етаж, барем измисли нещо и да го постне тука, да видим и ние

Коментар

Значи на този човек travelling не мога да го издиря ако някой му има телефона да го даде моля

Коментар

Виж отдолу в подписа .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Значи колега нов сам от скоро имам джипката дълга база е можеш ли да ми кажеш как става с подложки, до колко см може да се повдигне, колко ще ми струват подложките и дали после трябва да слагам фланци и накрая след повдигане с какъв размер гуми трябва да е ако можеш да дадеш информацията ще е мн добре.

Коментар

Дълга дискусия за писане, тези дни нямам много време за компютъра дай тел. да ти звънна или ти се обади .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Да споделя малко опит.Повдигнах си Гранд Китарата 2,5 в6.Отпред остъргах от полипропилен подложки за пружините,От дуралумин подложки за амортесиорите.Махнах стабилизиращатата щанга и распънката като има вариант и да останат но не ми се занимаваше(няма проблен при движени-сеене клатене и т.н)Отзад същто полипропилен за пружиите и удължаване на амортисиори.Съ6то и флан4ета за удължаване на тампоните.Лифт около 6см,отзад гумите стоят перфектно отпред малко се събраха но не съм бутал ни6то минах и около 5000км без проблеми.Не се бута абсолютно нищто друго освен описаното слагаш и караш.Вси4ко това го има в един руски саит с чертежи и обяснения(Гугъл търсене за лифтове-както и аз съм го намерил)Успех с Лифта..

Коментар

Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнение
                  Здравейте колеги , виждам доста теми за повдигане на витара, искам да попитам има ли разлика с гранд витара къса база 1.6 2004г. Прегледах и намерих само китове на калмини ама те са много скъпи , пък и на мен малко ми трябва инч два.
                  Да поразмърдам мухлясалата тема.

Колега, във връзка с точно същата Витара, намери ли някакво бюджетно решение за лек лифт ?

И, колеги, колко трябва да се повдигне за да се качат 225/75/16
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Звънни на Иван Попов за лифта, иначе освен лек лифт, за тези гуми ще ти трябват фланци или минусови джанти , за да не търкат в рамата.
                    Другият вариант е звънкаш на колегата travelling, два поста по-нагоре
                    Ако някой действително е тъп, това няма как да му бъде обяснено
                    Grand Vitara 2.5 V6/24 , 1999 automatic

Коментар

Това от сбирщайн от подписа ако сам си го събрсл търсиш колегата травешинг.
                      Взимаш елементите за лифт и за един ден го мяташ. После слагаш желаните гуми. Леко ше търкат в рамата ама не е проблем. Ако имаш пари може и фланци да си купиш.
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

...

Коментар

Тоя "сбирщайн" от подписа си го сбират в завода с активното участие на МВ.

Темата не е ли за Гранд Витара, щото за нея питам ?

Коментар

За Гранд Витара сме ти отговорили
                            Ако някой действително е тъп, това няма как да му бъде обяснено
                            Grand Vitara 2.5 V6/24 , 1999 automatic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X