Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми харесва как върви витарата и разхода е много голям ..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не ми харесва как върви витарата и разхода е много голям ..

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
    Това със заварената перка има също принос за по-малката мощност и не малък! Перката при постоянно зацепване сериозно товари двигателя, може би колкото компресор на климатик.
    Не съм баш съгласен с теб така с постоянно зацепената перка ще се получи ефекта на самолетна перка която ще дърпа и би трябвало при висока скорост даже да върви повече.(майтап)
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Смених перката и нещата се оправиха, вече ускорява много добре във високите обороти, махнах и катализатора и смених и изпарителя ... кофти че от натискане пукнах някво водно съединение и утре ще го правя ... за разхода още не знам, по натам ще пиша но вървенето се оправи, на 2ра върти гуми
      Значи какъв е извода ?
      НИКОГА в НИКАЪВ СЛУЧАЙ не си заваряйте перките ако искате джиповете ви да вървят .
      Последно редактирано от v0id; 16-04-09, 19:16.
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Колега, може ли да качиш снимка да видя как си си оправил перката, защото май и мойта е заварена и дзвера не върви много добре по леките баири. Сега като си говорите за перки ми дадохте идея утре да погледна дали наистина е така, защото не съм обръщал голямо внимание на този лек проблем.
        Благодаря за вниманието
        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
          Колега, може ли да качиш снимка да видя как си си оправил перката, защото май и мойта е заварена и дзвера не върви много добре по леките баири. Сега като си говорите за перки ми дадохте идея утре да погледна дали наистина е така, защото не съм обръщал голямо внимание на този лек проблем.
          Благодаря за вниманието
          Оправих я със смяна щом твоята е заварена значи и тя е за смяна .

Коментар

Чакай малко,пишеш че си сменил и изпарителя и си махнал и катализатора.
            А отдаваш подобрението на оправената перка.
            Как разбра че точно в нея е бил главния проблем?

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
              Чакай малко,пишеш че си сменил и изпарителя и си махнал и катализатора.
              А отдаваш подобрението на оправената перка.
              Как разбра че точно в нея е бил главния проблем?
              След като смених изпарителя изобщо нямаше подобрение но оставих новия за да видя разхода, след това смених перката и тогава джипката тръгна, ускоряваше си много добре след 3000 до 6000 оборота, преди това просто на 4000 беше мъка, даваш газ и нищо ... след това махнах катализатора и без него, преди да съм заварил тръбата вървеше най добре, после като заварих тръбата пак се спъна малко, за това си мисля че и гърнето ми е запушено но днес не остана време да го сменям и него ...

Коментар

колко ти излезе виското на перката
                тук в Русе днес обиколих маг. никаде нямаше и цена неможаха да ми дадат.

Коментар

Добре,че не смени и страничните огледала.Е тогава нямаше да има стигане.Явно наистина заварената перка е тормозила мотора,а аз мислех,че се майтапиш.
                  0888 364 731

Коментар

Ебаси мамата, тъкмо я оправих да върви, сложих и резервоара за бензин и днес сутринта гледам 2те гуми срязани

Коментар

Тва е да не караш повече без гърне,тва в рамките на шегата,надявам се че не си бил с хубави гуми,разбери кой ти е срязал гумите,аз имам едни авери в Бургас дето ми дължат услуга,падат си по наказателните акции
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

тъжно
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Гадно е това с гумите !!!!!Ако разбереш кой е върни му услугата !!!!Следях темата с интерес ,мойта перка съще е заварена и не съм се замислял ,че по-високия разход може да е от нея.Във момента разхода ми е 15 гас градско ,а беше 19 преди един газаджия да е пипне .Витарата ме и е тристепенен автоматик и този разход си мисля че е от автомата ,нали по принцип автоматиците имат по голям разход !!! В момента нямам възможност да купя нова перка но и това ще стане !!!!До колкото си спомням в Пловдив цената и беше 250 лв. нова !!!!
                          Гадно е това с гумите !!!!!
                          Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                          костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Колега,наистина много кофти е това,че са ти срязали гумите...На един приятел,пък му хвърлили два камъка върху колата от блока в който живее-таван и преден капак за ремонт.
                            Незнам какви са тия изроди-като имат някакви проблеми със собствениците,защо не си ги решават с тях,ами си ги изкарват на колите.Нещастници!
                            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Това с рязането на гуми било нещо като "мода" сред келешите,аз също изгорях с двете предни на Реното/наръгани по два пъти/.Ако ги хванеш ритай и от мен,кратно на дупките по пет -и аз така ако докопам келеш!
                              Камен Механджиев

Коментар

Интересното е че нямам проблеми с никой комшия, изобщо с никой нямам никакви проблеми или поне аз не знам да имам ... ама мизерници много ... както и да е, като си оправя джипката продължавам да пиша по темата ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X