Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един член в отбора на витарите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един член в отбора на витарите

Доста време мина и все забравям да я снимам и да покажа развитието на проекта. Не е кой знае какво, но има някакъв напредък. Все пак трябваше да приключа с направата на колесара.

Протече ми казанчето за спирачната течност, веднъж долях, но не задържа дълго време. Според мен е от гумения пръстен отдолу. Някой разглобявал ли го е през и търсили ли сте това уплътнение, да не да го разбутам и после да се чудя, какво да му подлагам.

Коментар

Отново в гаража уж спирачки и радиаторчето на парното да се прегледат, но реших, че времето е удачно за едно бодилифтче. Така и така съм го замислил отдавна.
      Първо шестостен 17мм и при стругаря за около 30лв заедно с материала излизат 7бр./един резерва/ ето такива. Болтове ли са или гайки не съм сигурен.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:91.3 КБ
ID:5326743
      Пристъргани на 15мм. Металните капачки на тампоните също са разпробити на 15мм.
      Профила е 50/50/3, търсих 80/50/3, но явно е дефицит. Исках да си легне изцяло на тампона, но уви. За всеки случай прикапах една матална тръбичка отвътре, че обичам да се презастраховам.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:2
Размер:154.0 КБ
ID:5326745Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Прегледи:1
Размер:152.8 КБ
ID:5326746

Голям зор с тия крикове докато наместим профилите, задължително поне двама.
      На много места се пише, че нищо не окъсява, но не е съвсем вярно, поне при късата база. Може би, ако се подлага с гумени тампони да се смачкват и да не са реални 5см, но при мен са си твърдо 5см.
      Стигнах до рязането на двата лоста и запрях. Заради тая кьоравата гума, която ми създава трудности при студено време дори и без бодилифт, някак не ми се окепазяват лостовете. Решил съм да я махна и най вероятно с кожа или с нещо друго да я заместя, пък отдолу .........все още се чудя. Давайте идеи!

Коментар

OТ къде това спойлерче, търся и аз.Звънни ако знаеш-0888309356

Коментар

Някаква италианска тунинг фирма, на която е и целия хардтоп. Може би интернет адреса е този, който е на задния прозорец, но аз лично не намерих никаква допълнителна информация. Така си беше окомплектована още откакто са я внесли от Италия.

Коментар

Колега, би ли ми пратил на лично кой е майстора на булбара и задната броня и каква е цената за направата им,благодаря!

Коментар

Аз и един прятел, който притежава тръбогиб, затова конкретна цена немога да ти дам. Само материалите за задната броня са ми около 100лв. Много пипкава работа с това напасване на ъглите на тръбите. Почистването и заглаждането на заварките също отнема доста време, но нали съм си перфекционист, пък и ми допада да си изработвам разни детайли, та затова.
              Според мен би се навил да ти я изработи, но трябва да му я оставиш витарата няколко дни, да си прецениш дали искаш да ти почиства заварки, китване шкурене и т.н. Това всичкото ще трябва да се случи в Русе.
              Ще ти пратя телефон на ЛС да се разберете, ако се решиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X