Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара проблем с алармата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара проблем с алармата

Само не мога да разбера защо са ви аларми, като гледам как ги поставят алармаджиите направо се хващам за главата(пресен опит с една такава от поло), на разстояние от 30см имаше три надки, от които двете студени спойки, напляскани обилно с ПВЦ лента накриво-наляво, сложили датчик само на шофьорската врата и на предният капак, на багажника няма и на пасажерската врата, едни снаждания на кабели, дето 10годишно хлапе ще ги направи по-добреОтделно като си купиш китаец каква гаранция, че няма да умре утре, като стане -20 или +40 градуса, и гастрольорите ходят денем и нощем с една връзка с дистанционни и цъкат, после се чудят хората как са им влезли в колата без е пипнато нищо. Одобрявам аларма, заводска или скъпа за над 200лева, всичко останало е та...к, успех

Коментар

Re: Витара проблем с алармата

Заводска или скъпа не е гаранция. Аз също съм с китайче, което работи перфектно. Алармата ми е по скоро за кокошкарите дето крадат касетофончета и вещи от колите. Не ми се вярва някой по сериозен крадец да дойде да се занимава с мойто самурайче за 2-3к. Досега не съм имал проблеми с нито едно китайче, а последното което купих за 25 лв, направо е уникално хваща от вкъщи през металните врати в гаража. Само за сравнение, оригиналната на BMW то ми едвам лови от 10 ина метра, говоря за фабричната, вградена в ключа.
      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
      http://www.facebook.com/JeepBG
      LZ1GGC

Коментар

От: Re: Витара проблем с алармата

Здрасти колега и моята се развали и един ден я демонтирах и си купих китайска за 50лв за момента няма проблеми.

Коментар

От: Re: Витара проблем с алармата

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
          Заводска или скъпа не е гаранция. Аз също съм с китайче, което работи перфектно. Алармата ми е по скоро за кокошкарите дето крадат касетофончета и вещи от колите. Не ми се вярва някой по сериозен крадец да дойде да се занимава с мойто самурайче за 2-3к. Досега не съм имал проблеми с нито едно китайче, а последното което купих за 25 лв, направо е уникално хваща от вкъщи през металните врати в гаража. Само за сравнение, оригиналната на BMW то ми едвам лови от 10 ина метра, говоря за фабричната, вградена в ключа.
          Съгласен!Само да уточня,че на БМВ-то е направена нарочно със слаб предавател,за да не се лови честотата от крадците ,скрили се на 20-30 метра със съответната техника
          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Тази аларма е добър клас! Българска е. Потърси сервиз (или ако можеш сам по книжката) за да я ресетнете цялостно, а също препрограмирайте дистанционните. Може да им е 'избягала' честотата -настройва се .Разгледайте за хлабави връзки, най-вече по захранването-основните маса и '+'. Батериите също влияят , но по описаното, май не е в тях проблема.
            Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Интересно, като е българска с какво е направена? Не съм я виждал отвътре, но що ли си мисля, че е с все същите серийни китайски SAW и със същите китайски "чипчета" на дистанционните, щото читавите са 10 пъти по-скъпи...
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Бързам да напиша как върви работата с проблема: кодът е отишъл да пие ракия накъде и момчето, при което отидох, го върна насила. И тази цялата операция за смешни пари. Получих и бонус: едно аварийно кабелче, което ще го използвам ако стане същия инцидент.
                Благодаря на всички за съдействието
                Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Re: От: Re: Витара проблем с алармата

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                  Съгласен!Само да уточня,че на БМВ-то е направена нарочно със слаб предавател,за да не се лови честотата от крадците ,скрили се на 20-30 метра със съответната техника
                  По спомен алармата беше със сменящ се код, като не виждам смисъл тогава някой да я записва. Но хващаше ужасно близо и пак по спомен понеже се чудех как да сменя батерията, май батерията не се сменяше, а се зареждаше докато ключа е на контакт.
                  Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                  http://www.facebook.com/JeepBG
                  LZ1GGC

Коментар

Я да напиша едно преживяване едно време с алармата ,1999 имахме някаква VW Jetta и тогава беше времето на голфовете та ги крадяха насвякъде . Та сложихме някаква аларма "Пирания нещо си" и бяхме супер доволни .Една вечер се прибираме с баща ми цъкаме алармата заключва се колата и отиваме към входа на блока , тамън да отвориме входната врата и се чува едно "бийп-бийп" и гледам колата се отваря , отиваме до колата блееме умно пак цъкаме ...... заключва се и алармата охранява , стигаме до входа тръгваме да влизаме и пак "бийп-бийп" и колата се отваря , накрая решихме да я заключиме и да поседи до нея и да гледам защо се отключва.......... Заключихме я ние и последва 20 минутно чакане и ниъц не се отключи сам , тръгнахме смело към входа стигнахме до вратата и пак "бийп-бийп" така сценария се разигра няколко пъти ....... Баща ми му стана ясно че някой си прави неква гаргара с нас и почна да крещи че ако не спре ще го намерих и обезкости..... в крайна сметка след викането се прибрахме успешно....... На сутринта трябваше да товариме някакви плоскости и да ги караме на разкрояване и отваряме багажника и хоп няма я резервната гума .......... от там последва едно яко псуване и псуване и си продължихме по задачите ........... 2 седмици нищо не се случваше и след това баща ми се прибира и ми вика , че ресервната гума се е върнала на мястото си ! Тази случка ме накара да се замисля имали изобщо аларма която да не може да се разбие ! Алармата струваше нещо от сорта на 450 лв и си я отваряха без проблем , от тогава никакви скъпи аларми не сме слагали на колите защото няма много смисъл ........ като задължително се прави каско !
                    Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X