Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гарнитура на картера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гарнитура на картера

Няма гарнитура, мажеш с силикон викториенц или елринг , Много трудно ми се вижда без да демонтираш дифа ,няма как да обезмаслиш или истържеш стария силикон и ако остане малко масло по детайлите силикона не хваща и все едно нищо не си направил .Направи го както са ти го описали колегите ,за да не го правиш два пъти като един виц който гласи ,,Чудни хора сте българите , хем те бихме, хем те е...ме ,и накрая си и плати
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Благодаря,ще се вслушам в съветите ви!

Коментар

Първоначално публикуван от ники72 Преглед на мнение
        Благодаря,ще се вслушам в съветите ви!

Извинявай за въпроса ,но ти сигурен ли си че е от гарнитурата? , че и аз така мислих но се оказа от семеринга на вала

Коментар

Аз предните семеринги на колянови вал и разпределителния ги смених,но не ми се влизаше във филм и не съм сменял задния семеринг на коляновия вал.От него също капе,но гледам,че е прокапала и гарнитурата на картера.На около 1000км. доливам около 1л. масло.Вече започна да ми се вижда множко и ще гледам да спра поне теча от картера.

Коментар

Първоначално публикуван от ники72 Преглед на мнение
            Аз предните семеринги на колянови вал и разпределителния ги смених,но не ми се влизаше във филм и не съм сменял задния семеринг на коляновия вал.От него също капе,но гледам,че е прокапала и гарнитурата на картера.На около 1000км. доливам около 1л. масло.Вече започна да ми се вижда множко и ще гледам да спра поне теча от картера.
            Можеш ли да ми снимаш теча? , ако не ти е проблем,че ме гложди нещо

Коментар

Мога,но ми го няма USB кабела за сваляне на снимките.Съмнява ли те нещо ?Какво те гложди?Кажи за да доогледам и аз отново нещата.

Коментар

Питам ,защото и аз като теб смених семеринга с евтин ,и след година прокапа пак отзад и после се усили теча .Приличаше ми че идва от картера , бърсах чистих и пак там , преди седмица извадих кутията и се оказа семеринга ,беше станал ,,дървен'' и така си течеше все едно е от каратера .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X