Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vitara V6 24V автоматични хъбове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: От: Re: Vitara V6 24V автоматични хъбове

Малък шум се появи(чува се при движение на свободна и утихнал двигател). Предполагам от непрекъснатото въртене на предния диф.
    А за успеха с капачките - да ама не! От есента търся. Само един колега открих с капачки ама не щя да ми ги продаде

Коментар

От: Re: От: Re: Vitara V6 24V автоматични хъбове

Първоначално публикуван от SJ410 Преглед на мнение
      Малък шум се появи(чува се при движение на свободна и утихнал двигател). Предполагам от непрекъснатото въртене на предния диф.
      Сменял ли си му маслото на предният диф. ?
      Много хора го забравят....
      LZ1RED

Коментар

Re: От: Re: От: Re: Vitara V6 24V автоматични хъбове

А да - смених на мотор скорости и двата диф-а. Напролет мисля на спирачките и на хидравликата да ги сменя. Ама някога такива хубави масла ти продават, че те е яд че си сменил старото
        Единият хъб малко насила го притегнах. Реших че е от гумения уплътнител, ама ме гложде нещо - май ще го сваля на светло и ще поогледам

Коментар

Re: Vitara V6 24V автоматични хъбове

сега видях съвет от колегата Scrapheap за подложки, които да държат хъба включен. Това наистина е по-добрият вариант вместо заварката! Най-малкото можете да си извадите подложките и да си получите пак автоматични хъбове

Коментар

От: Re: От: Re: Vitara V6 24V автоматични хъбове

А за успеха с капачките - да ама не! От есента търся. Само един колега открих с капачки ама не щя да ми ги продаде [/QUOTE] Колега,ако още търсиш капачки, аз имам две за продаване...(пиши на лични)!
            SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X