Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GRAND VITARA 2 или SANTA FE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Вчера ходих с едно такова (Санта Фе) до Априлци за вървенето си върви само че няма централен диференциал а някакъв електромагнитен съединител и никакви LCD диференциали , но тракшън контрола му върши страхотна работа тествах го на една мокра и стръмна поляна излезе си без проблем ,виж за горите и за сериозен offroad не става доста е нисичко 20 см му е клиренса но като компромис си е добро

Коментар

БЕЗ ОБИДИ!!!

Първоначално публикуван от quadra
      Е, те такива са най-страшни, говорят глупости с такъв непрекаем авторитет, че хора които не разбират се подвеждат моментално...
      Ало, бившият собственик на Гранд, не ме познаваш - така че не си позволявай да ми държиш такъв тон. По-добре чети добре, а после бързай да пишеш. А и не е лошо да се съветваш от време на време с речника - пише се "непререкаем".

Както съм написал по-горе "Собственика сподели, че...". Нито съм отварял капака на колата, нито съм се врял отдолу за да проверявам твърденията му. А че човекът е карал доста добри коли - мога да гарантирам. Наистина не съм го виждал в джипове.

А и това, което споделих беше, че според мен на пръв поглед и според чужди впечатления автомобила се заслужава парите.

Също така не считам, че автомобили правени за САЩ са особено подхдящи за Европа, колкото и да се опитваш да ги натрапваш.
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Хихихихихи.... Това че така се ядосваш не променя нещата
        А за САЩ са правени голяма част от любимите ви Туарези, Кайени, Тойоти и - о ужас Ауди Q-7....
        Ама що ли не се замисляш над това...
        Ааа, и последно, Санта Фе, е разработена специално за пазара на...САЩ
        (що ли не се учудвам де, то тая никаква трансмисия за там е даже вповече, щот те си карат доста "джипове" 4Х2)

Така че мир да има ще кажа - За бога братя купувайте такива "джипове" те са най-яки в класа!
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Въпрос на предпочитания

Коментар

Re: БЕЗ ОБИДИ!!!

Първоначално публикуван от chris_vicom
            Първоначално публикуван от quadra
            Е, те такива са най-страшни, говорят глупости с такъв непрекаем авторитет, че хора които не разбират се подвеждат моментално...
            Ало, бившият собственик на Гранд, не ме познаваш - така че не си позволявай да ми държиш такъв тон. По-добре чети добре, а после бързай да пишеш. А и не е лошо да се съветваш от време на време с речника - пише се "непререкаем".
            Леле ква е тая злоба бе човек Куадра те е оприличил като хора които споделят нещо което не знаят със сигурност аз не виждам да ти държи тон пряко на теб, давай го по-спокойно.

Първоначално публикуван от chris_vicom
            Както съм написал по-горе "Собственика сподели, че...". Нито съм отварял капака на колата, нито съм се врял отдолу за да проверявам твърденията му. А че човекът е карал доста добри коли - мога да гарантирам. Наистина не съм го виждал в джипове.
            Това ми звучи като " на брат ми един колега имал братовчет на който жена му имала приятелка на която братовчед и карал все хубави коли та той каза....."
            no signature no problems

Коментар

Споко бре хора, мисля че колегата след като е помислил малко е разбрал какво съм искал да кажа, и че не него имам впредвид а човека който си е купил нещо което не знае какво е
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ами случва се де не е проблем
                no signature no problems

Коментар

Мани, заспамихме темата.

Коментар

Първо съжалявам за латиницата но пиша от Австрия, и то от служебен комп, та... От известно време работя в представителството на Мазда и Хюндай в Астря, та имах възможност да покарам доста от чисто-новите коли. Та за СантаФе-то просто няма база за сравнение със Сузукито, като комфорт Сантата е на много високо ниво, както и новата версия не може да се сравнява със старата. Скочила е един клас нагоре според мен, но пак е излязла от категорията Джип, за оффроад освен някоя по равна полянка едва ли ще се представи добре. Но аз не мисля че това е предназначението на този висок автомобил, четох една статия в която единственно критикуваха дървените апликации по таблото. Террацан, като го покарах малко направо се уплаших с този джип със сигурност ще намалям по завоите, клати се като лодка което обаче е много добре за оффроад доколкото ми е известно. Честно казано дизеловя Туцсон ми хареса много, за пръв път карам кола която да се изстрелва така, пак и е със 6 скорости, Туцсон-а и СантаФе-то ми харесаха

Коментар

и аз това щях да напиша - СантаФе и Витара са различни класове... Реално Туксонът е "една категория" с Витарата, а СФ е доо-ста по-голямо и луксозно...

Между другото, в момента Тераканът е супер изгодна сделка - продава се за около 53000лв , защото догодина излиза новият модел...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Sajaliavam che mi tolkova nesistematiziran otgovora ama kato sedna na compa i samo mi se mrashtiat gadovete, ta gledam nabarzo
                        I az imah tova predvid che Vitarata i Tucsona sa v edin klas, no Hyundaia ne mislia che stava za neshto seriozno, inache za patia e dosta stabilno.
                        V kraia na tazi sedmica shte praviat ot firmata niakakavo praznenstvo, shte napraviat rampi, i Offroad teren na polianata ta shte probvam (nadiavam se)kak se darjat niakoi ot modelite, i H1 shtialo da ima dano se doredia i az
                        Sorry za latinicata, ama koito ne mu se chete da podminava

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
                          Террацан, като го покарах малко направо се уплаших с този джип със сигурност ще намалям по завоите, клати се като лодка което обаче е много добре за оффроад доколкото ми е известно.
                          Сичко хубаво, ама Тераканът е по-нисък от моя Галопер. А на мене недостатъчно големият клиренс ми е един от проблемите ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

До: GRAND VITARA 2 или SANTA FE

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                            ясно!

аз се питам кое го е накарало да иска 1-то или другото
                            Здравейте,
                            понеже съм нов във форума, а и все още не разбирам нищо от 4х4, незнам дали трябва да питам точно тук, но искам да попитам за избора на Витара-дълга база. Ще я ползвам основно за офф роуд из центъра на София-там също е предизвикателство.Но понеже от скоро живея на село ще трябва да я ползвам и за малко неасфалтиран път, но в никакъв случай за нещо по-екстремно. Спрях се на Витара от три възможни за мен варианта, чисто финансово- Витара, Чироки и Фронтера. И понеже все още търся, някой да ме посъветва дали избора ми е правилен и да ме спре на време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X