Абе вие се бъзикате, ама хвърлете едно око и на Чероки/Либерти
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Черокито е суперCherokee 3.7L Ltd., 185 к.с. бензин
Гориво бензин
Тип V-образен
Брой цилиндри 6
Работен обем 3.7
Максимална мощност 185
Скоростна кутия автоматична
Степени 5
Ускорение 0-100 Km/h 10
Максимална скорост 180
Среден разход на гориво 13.00
Дължина 4496
Ширина 1819
Височина 1817
Маса без товар 1856
Обем на багажника 821
Обем за резервоара 74
Брой седалки 5
Брой врати 5
Модификация Офроуд
Освен това е доста по-пъргава от Витарата. От друга страна Виотарата е по-ефтина и ако и се сложи ESP никак не е лошо предложение.
По-спокойно, брато! Витарата също е бензин, нали? Пък и можеш ли да ми посочиш един свестен дизел, който да отговаря на изискванията на човека за тези пари?
от преди малко съм в този форум. пред мен също стоеше проблемът за избор на паркетен джип (разбирам, че и човека това търси - за оф роуд си имал атв, макар да не знам какво е това).
витарата не ми хареса отвътре като комфорт, за техн данни не говоря, не ми хареса, че и е 1+1 (като сложа семейството на задната седалка, ще ме е шубе), SF е 6+1 и ми хареса комфорта.
тествах и nissan x-trail - няма автоматик, и салона вътре е много различен като качество на материали (великолепна кожена седалка и отвратителен плат на подлакътника и на тапицерията на вратата), pathfinder-а е прекалено голям и груб за моя вкус, така че отпадна.
rav4 не може 6+1, land cruiser-а е прекалено голям за нуждите ми.
всъщност, утре го взимам SF-то, като го покарам седмица две, ще разкажа. но не ми трябва за оф роуд - някой черен път и за по-голяма сигурност на пътя.
B9 Tribeca e Outback във вълча кожа......окачване,двигател и трансмисия.Принципно SUBARU използват САМО две платформи за колите си - тази на IMPREZA - FORESTER и LEAGACY - Outback - B9....
останалото е пластмаса и тенекия
само да отбележа, че Субару В9 е далеч извън класацията, заради цената и размерите си - той е в класът на Туарег и т.н.
Санта Фе е серийно 6+1, което означава, че 3-ия ред седалки става за ползване... Поне в Галопера на 3-ия ред не е много по-зле отколкото на задната седалка на голф - возил съм се...
А като възможности Форестъра и СФ едва ли се различават...
Тук пак идваме до липсата на дизел при субару... Разхода на СФ /комън рейл, 150кс/ е средно 7.7/100, а при субару /има данни за предишния вариянт, 2000сс бензин 122кс е 9.2/100 /... и това при положение, че втория автомобил е по-малък и по-лек...
Някой веднага ще ме засече, че Сузуки и Субару са много по-качествени автомобили, но според моя опит качеството си проличава чак след 5-6 години, до тогава няма никаква разлика...
Не бързай толкова да се отказваш от Сантафе-то , аз бих го взел него определено.Чети в Аутобилд , Хюндай вече е с качеството на немските коли , по голяма е , по комфортна , несравнимо по добър двигател , а ако питате мене за тежък офрод и двете не стават.Но за всичко друго мисля Хюндая е по добър.И още , малко ми е смешно това женско джипче-Витара.
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар