тия червените току що бяха изкопирани,изпиратствани и следобед ще бъдат дадени за производство,видоизменени за Самураец...след което трябва да бъде направена и клетката...
куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
тия червените току що бяха изкопирани,изпиратствани и следобед ще бъдат дадени за производство,видоизменени за Самураец...след което трябва да бъде направена и клетката...
Здравеите гумените подложки има сигурно във всеки авточасти магазин ,значи става въпрос за подложки под пружините 2,5 см а от там все едно връщаш първоначалната височина на уморената пружина ,е има малко в повече но нали тва е целта на занятието Успех
Ако може да задам и аз един въпрос свързан с лифта на Витарите.
От всичко прочетено стигам до заключението, че има 2 метода за лифт.Не засягам Бодилифта и използването на фабрични китове.
Единият е с подложки на пружините.Другия е смяна на пружините.Ползват се Вартбургови, Ладови а може би и други.Питането ми е защо сравнително рядко някой споменава да е ползвал пружини от дългата база за лифт на късата?Проблемно ли е?Още повече че Витарските пружини ще си легнат идеално в горното легло,за разлика от всички останали,които нямат конусен горен край.
А и още нещо.Заменяйки амортисьорите с амортисьоти от други коли-главно леки,не се ли променя поведението и стабилноста на джипа?Сещате се какво имам предвид.
Здравейте и от мен.Вече и аз съм в клуба с Vitara 1.6 82кс.италянка с шпер диф.Относно темата доста четох за лифт на витарата тук,консултирах се и с офроудери от района Првец,Ботевград и в краина сметка го направих таха: предницата с 2.5см и задницата с 2.5 см.За мен е достатачно аз не желая мн. висока.Та подложик тампони на прожините от мерцедес отпред и отзад и обърнах чашките на макферсоните.Въпреки,че 2.5 см не са много се осетиха в гората
Това го написах още онзиден.Стват също и от Vw,но там ила лего за пружината на ма мерцедеса няма и силсгаш орегиналната подложка под мерцедесовата
От всичко прочетено стигам до заключението, че има 2 метода за лифт.Не засягам Бодилифта и използването на фабрични китове.
Единият е с подложки на пружините.Другия е смяна на пружините.Ползват се Вартбургови, Ладови а може би и други.Питането ми е защо сравнително рядко някой споменава да е ползвал пружини от дългата база за лифт на късата?Проблемно ли е?Още повече че Витарските пружини ще си легнат идеално в горното легло,за разлика от всички останали,които нямат конусен горен край.
А и още нещо.Заменяйки амортисьорите с амортисьоти от други коли-главно леки,не се ли променя поведението и стабилноста на джипа?Сещате се какво имам предвид.
Колега според мен във връзка с пружините от дългата база няма никакъв проблем стига да са подълги от тези които ще свалиш от късата поне с една витка ,за амовете моите са си оригиналните само удължени с едни приспособления от стругар има снимки в началото 1 ми пост ,Успех ,апък някои ако не може или пък не му се занимава да свирка ще му направим един сиромашки лифт
От дълга на къса база става, но лифта който се получава е доста малък - около 1.5". също така пружините на ДБ са по твърди и с оглед на по леката къса(че дори и софт топ) може возията да стане по твърда. Докато с лифт тип И.П. знам, че тя се подобрява, значително
Коментар