Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на витарката ми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лифт на витарката ми

Здр колеги от доста време чета в този форум прегледах всички теми за лифтове на Витари и наи накрая реших да си лифтна и моята.Значи тя беше много "легнала" след намесата тя "скокна" отпред с 6 см задницата с 6см рамата с 7.5 см диференциала с 5 см.Отпред сложих гумени подложки и удължения на амортесьорите отзад сложих жигулови пружини те са малко по високи и по дебели а за амортесьорите удължения а в форума четох за А-рамо при мен не се наложи защото ъгълът не се измени много.След лифта няма никаква разлика в устойчивоста сега "обувките" са му малки но по нататък ще му сложа и по голям номер.
    Прикачени файлове
    Бялото BUZUKI 1.6 8в
    0899368772 ;) 0897229322

До: Лифт на витарката ми

Здравей и добре дошъл във форума
    Витарката е придобила правилната визия Искам да те питам някои неща. Подложките за отпред на пружините прави ли ги или ги купи готови? Откъде? Интересно ми е и какво е поведение на джипката със жигулови пружини.
    И последен въпрос, че станах нахален - как така диференциала се повдигна с 5см без да сменяш гумите

Виждам, че си от Пловдив(или наблизко) - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=21593 тук може да следиш за евентуални сбирки на пловдивската група
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Здравейте и от мен.Вече и аз съм в клуба с Vitara 1.6 82кс.италянка с шпер диф.Относно темата доста четох за лифт на витарата тук,консултирах се и с офроудери от района Првец,Ботевград и в краина сметка го направих таха: предницата с 2.5см и задницата с 2.5 см.За мен е достатачно аз не желая мн. висока.Та подложик тампони на прожините от мерцедес отпред и отзад и обърнах чашките на макферсоните.Въпреки,че 2.5 см не са много се осетиха в гората
      Suzuki Vitara 1.6 8v Limited Slip Diff, BFGoodrich T/AKM2 215x75x15

Коментар

Браво, браво! Искам да те приветствам с добре дошъл във форума. Колата ти изглежда чудесно! Сега е време да я караш може би по-сериозно (имам предвид в по-гъсти гористи местности в повечко вода, с малко повече камъчки и прочие) Искам само да те питам: всички ли части за лифтинга са ти подръчни или си си купил нещичко?

Поздрави
        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Подложките за отпред на пружините прави ли ги или ги купи готови? Откъде? Интересно ми е и какво е поведение на джипката със жигулови пружини.
          И последен въпрос, че станах нахален - как така диференциала се повдигна с 5см без да сменяш гумите

Подложките съм ги купил от магазин не сам точно от Пловдив но и там трябва да ги има 7.00 бройката. С жигуловите пружини няма никакъв проблем малко по добре е от преди защото са по твърди а за дифа незнам сигурно се далжи на факта че не сам слагал подложка на А рамото което даржи дифа.
          Бялото BUZUKI 1.6 8в
          0899368772 ;) 0897229322

Коментар

11
            Последно редактирано от vitarrra; 22-02-09, 21:20.
            Бялото BUZUKI 1.6 8в
            0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Здр колега подложките са от магазин и струват 7.00лв. бр с жигуловите пружини няма разлика защото са по твърди а за дифа сигурно защото не сам слагал подложка на А-рамото
              Бялото BUZUKI 1.6 8в
              0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Какво возиш на тези двете червените отзад?

Коментар

браво много се радвам за теб колега .НО ТЕЗИ ОТ ЗАД ЧЕРВЕНИТЕ ЗА КАКВО СА

Коментар

Първоначално публикуван от Arkus Преглед на мнение
                    Вече и аз съм в клуба с Vitara 1.6 82кс.италянка с шпер диф.
                    Би ли пояснил малко повече за този "шпер диф".
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                      Някои Витари са с ЛСД...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

шпер диф имах предвид шпер дефернцял ето линк да кажете дали то ве е така:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10712092 Обяснихами,че тази лепенка значела шпер.Същто така са вижда как въртят и двете гуми.На право ме разби в този сняг постоянно ме завърта.Вие ще кажете да ли действително е така.

Коментар

Мнение на митко

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                          Някои Витари са с ЛСД...
                          Да точно с такъв е.

Коментар

Tова ,че носи в снега с LSD го забелязвам и аз.Просто и двете колела буксуват едновременно.Но го отдавам на неподходящи лоши гуми.Твоите какви са?
                            Тия оранжеви подложки ги гледах в Ибей.Тука са ти излезли доста по-евтино.Моля, сподели от къде точно си ги набави?

Коментар

Колега подложките са черни не оранжеви използвахтази снимка защото не можах да снимам мойте ама иначе са сащите само са черни.
                              Бялото BUZUKI 1.6 8в
                              0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X