Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двойни амове за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Двойни амове за Витара

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
    някой ще черпи ли ако му кажа
    Никой ли не почерпи Че ми е интересно как става Аз нещо не мога да го родя де да ги сложа Все ми опират някаде
    Последно редактирано от Наско-Гумата; 13-05-09, 17:13.
    НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      Знам кой си, разбира се .
      Днес говорих с Иван Попов и се разбрахме да мине тия дни да снимам предницата. До колкото разбрах, идеята е да не се случват неща като това: http://forum.offroad-bulgaria.com/at...3&d=1234726139
      http://forum.offroad-bulgaria.com/at...9&d=1234726088
      Какво стана със снимките от колата на Иван Попов. Неми се отварят нещо Нали не беше ТАЙНА

Коментар

Ако някой го интересува нещо повече да ми се обади.0887626660-Йосиф
        Прикачени файлове
        [url]www.4x4varna.com[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Йосиф-Варна Преглед на мнение
          Ако някой го интересува нещо повече да ми се обади.0887626660-Йосиф
          Благодаря ти, идеята ми беше че се крием . А на теб пожелавам тази година само подиуми и накрая ТИТЛА

Коментар

Много добре Колега!А ще споделиш ли размерите на амортисьора и каква е раликата в управлението на джипката?Возията развали ли се много или е незначително!
            Поздрави-Николай
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Размера на амортисьора за какво ти е с това окачване ли ти е колата?

Коментар

Абе знае ли се,може и аз да реша така да правя, Размера,може да помогне и на останалите колеги,а като гледам такъв амортисьор може и на оригиналния носач(ламаринения) да се сложи,едва ли е належащо да е тръбен

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                  Абе знае ли се,може и аз да реша така да правя, Размера,може да помогне и на останалите колеги,а като гледам такъв амортисьор може и на оригиналния носач(ламаринения) да се сложи,едва ли е належащо да е тръбен
                  А би ли ни обяснил кое е общото между формата и материала на носача и хода на амортисьора ?

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                    Колега от снимката която съм пуснал само шенкела е останал от оригиналното окачване така че ако трябва да дам размери то трябва да изпиша една страница тъй като всяко нещо е навързано със друго.
                    [url]www.4x4varna.com[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Йосиф-Варна Преглед на мнение
                      Колега от снимката която съм пуснал само шенкела е останал от оригиналното окачване така че ако трябва да дам размери то трябва да изпиша една страница тъй като всяко нещо е навързано със друго.
                      Разбрах,Колега.Благодаря Ако се слага втори амортисьор на оригиналния носач,на място ще се вземат размерите.Благодаря за снимката
                      Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X