Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шнорхел за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Шнорхел за Самурай

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
    Има специални спрейове, пасти, силикони, и всякакви водоустойчиви химии с които мажат или пръскат кабелите. Бензиновия двигател става почти като подводница. Така че, комбинацията от спрей за кабели и шнорхел те прави доста по водоустойчив от стандартното изпълнение.
    Като се връщах от сбирката на стара загора, на едно място ми се наложи да "преплувам" тунджа и ... за съжаление угаснах но за щастие с предните колела на отсрещния бряг. Водата не беше много над лайсните на витарката, така че не ме трябваше шнорхел, но загаснах заради "окъпване" на двигателя отгоре - кабели, делбо, големи, малки ... всичко. Следва сушене и опит да запаля, естествено успешен, но най-вероятно нямаше да бърша, ако бях ползвал "правилния" спрей. Бухта ли казали нещо конкретно пробвано, което работи?
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      Като се връщах от сбирката на стара загора, на едно място ми се наложи да "преплувам" тунджа и ... за съжаление угаснах но за щастие с предните колела на отсрещния бряг. Водата не беше много над лайсните на витарката, така че не ме трябваше шнорхел, но загаснах заради "окъпване" на двигателя отгоре - кабели, делбо, големи, малки ... всичко. Следва сушене и опит да запаля, естествено успешен, но най-вероятно нямаше да бърша, ако бях ползвал "правилния" спрей. Бухта ли казали нещо конкретно пробвано, което работи?

Аз ползвах този спрей!
      http://www.rytm-l.pl/images/page/pro...on_spray_b.jpg
      Силиконов спрей.Защитава много добре!В София го има в Импас.
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ако се направи всичко, като хората после може и така: http://www.youtube.com/watch?v=iScCoTfuUTk&NR=1
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Е......чак така едва ли ,но дано

Коментар

По заявка,за Витара изпробвано-действа
            Значи е тва ти е снимка на капака на кутията която беше направена,горе долу устройството съвпада,през кутията-цилиндрична(аз я харесах от ВиК далаверки-води се някакъв раширител) се прекарва ПВЦ тръба Ф60(като дупчиш отворите за тръбата събирай стърготинките,заливаш ги с ПВЦ лепило и изчакваш 2-3 часа да се поразмекнат,лепиш с тях,чакаш ден два и става бетон), като към вътрешния край слагаш филтъра а външния с едно малко парче от маркуч като този на снимката го снаждаш с отвора на моното и то е с Ф60(диаметър) ,слагаш скоби от 2 страни,а после затваряш с капака който съм снимал,правиш го по подобен начин но не оставяш толкова дълга тръбата навътре щот не е необходимо и моя съвет е капака да го направиш с Ф80 да има по голям приток на въздух,от там пак с подобен маркуч към шнорхела който си си избрал и задължителните скоби,на Витарата се налага да се поореже калника от вътре,освен отвора за тръбата към шнорхела.Успех.
            Прикачени файлове
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ще се съобразя със съвета ти. Ок

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X