Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се сваля кората на вратата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как се сваля кората на вратата?

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    Не знам дали говорим за същите, но аз съм правил там жило за километраж и за ел. стъкло преди 2-3 години. И двата пъти всичко сами си демонтираха и монтираха в рамките на половин-един час и жилата си действат все още. Работилницата им се намира в първата пряка вдясно след обръщалото на трамвая по посока Перник, ако не се лъжа, в една тясна и стръмна уличка.
    За съжаление от 2 дни не работи телефона, който ми даде Утре ще отида лично да видя още ли са там тези образи.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от kamcho Преглед на мнение
      Много разтеглихте темата.Аз си купих цяла машинка на много прилична цена.
      Тк във форума има доста господа дето продават Витари на части- просто потърсете
      Например:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E4%E0%E6%E1%E0
      Прозвъних, но няма във форума
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        Цената в миркат е 700 лв без ДДС и 40 дни чакане!
        Е, не мога да го преглътна това !!!
        Боже, боже, и аз не бих го преглътнал.Пожелавам ти късмет.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
          Боже, боже, и аз не бих го преглътнал.Пожелавам ти късмет.
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Момчетата от Княжево,същите за които става дума по горе.
            Хм...Не мога да кажа че съм доволен от цената и услугата.
            За въже на ръчна спирачка на Нисан.Да,изглеждаше добре направено но въжето се скъса,изгни или както го наречете още първата зима.
            Сега съм открил неръждаеми въжета.Проблема ще е да направя сигурна запресовка на "пъпките",но имам някакви идеи и за това.

Коментар

И най-малкото менгеме трябва да ти свърши работа.
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Гледам,че темата се е доближила до моя проблем та да се оплача.От както падна снегът таз витара взе да ме ебава.Не мога да я отварям с дистанционнотото за алармата,не иска да отключи и запогнах да я отварям от ключалката.Само,че само вднъж отворих шофйорската.В другите случей се отваря дясната след като вече ключа се е осукал доста от напъване.Та днес свалих корите смазах с течна грес машинките и заключващия механизъм.Сега излизам и ще видя дали има ефект от извършената деиност или комшийте пак ще се смеят как се качвам от дясно,ако не счупа ключа от напъване.Дано смазването окаже ефект.
                Suzuki Vitara 1.6 8v Limited Slip Diff, BFGoodrich T/AKM2 215x75x15

Коментар

Да,с негова помощ.Но в работилницата за жила го правят с хидравличен цилиндър със специални дорници за различните размери и става много добре.Иска ми се да е подобен дорник,но да се пресова наистина с менгеме,е,не най-малкото
                  Правил съм го и като на струг си изработвам специална по-дълга стъпаловидна втулка за пъпка,като пресовам цилиндричната и' част 2 пъти на кръст през малко разстояние между 2 дебели пирона пак с помоща на менгеме.Става много здраво,но е малко грубо и грозно.На жило за съединител на Рено 10 преди доста време и така изкара години докато го продадох накрая.

Коментар

Първоначално публикуван от Arkus Преглед на мнение
                    Гледам,че темата се е доближила до моя проблем та да се оплача.От както падна снегът таз витара взе да ме ебава.Не мога да я отварям с дистанционнотото за алармата,не иска да отключи и запогнах да я отварям от ключалката.Само,че само вднъж отворих шофйорската.В другите случей се отваря дясната след като вече ключа се е осукал доста от напъване.Та днес свалих корите смазах с течна грес машинките и заключващия механизъм.Сега излизам и ще видя дали има ефект от извършената деиност или комшийте пак ще се смеят как се качвам от дясно,ако не счупа ключа от напъване.Дано смазването окаже ефект.
                    Хихи, абсолютно същия филм го играя и аз. Няколко дни минах дори през задната врата, понеже отзад нямам седалки, абе голям срам. При под -10 вече нищо не се отваря и тръгвам с ауди-то. Да се смея ли или да плача

Коментар

По няколко други тема има вече писано по въпроса, за начало си проверете дали пък не замръзват "копчетата" на вратите. Тия, за заключване отвътре. При висока влажност и малко студ просто залепват за отвора в кората. Малко спрей за табло или течен парафин или, като в моя случай, директно изхвърляне и проблема се решава.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Здравейте, при мен беше същата работа.Реших проблема по следния начин:свалих корите на вратите обилно напръсках механизмите със силиконов спрей и сега се отварят и отключват без проблем.Този номер го правя от няколко зими и всичко е ок .Тази зима ме изненада студа и брах малко ядове
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          Здравейте ... обилно напръсках механизмите със силиконов спрей и сега се отварят и отключват без проблем.Този номер го правя от няколко зими и всичко е ок .Тази зима ме изненада студа и брах малко ядове
                          Аз плесках като последния идиот на планетата с моторно масло. Е проблем нямаше, но не ми харесва и ще последвам твоя пример за силиконовия спрей.
                          Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                          /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Един съвет от практик, вземаш едно жило от велосипед, флюс за запояване от синия, тефлон и припой, устър-клема за високо напрежение. Разглобяваш машинката и измерваш жилото, бележиш разни белези после да не се чудишнамираш си жило от велосипед, колкото по-старо, толкова по-добре, гледай да е с бронята, запазено демек. Слагаш го и когато трябва да направиш пъпка включваш поялника и обработваш с флюса жилото, да може да се калайдисаи след това си режеш от медната пластина на устър-клемата една половинка с дупка за болтчето, пъхаш вътре жилото и поиш, без да мърдаш, да не стане студена спойка, слагаш, смазваш, моя съвет е със студоустойчив спрей за смазване и газ, весели празници.

Който не вярва така съм си правил две машинки и едно жило за газ, работят още?!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              Здравейте, при мен беше същата работа.Реших проблема по следния начин:свалих корите на вратите обилно напръсках механизмите със силиконов спрей и сега се отварят и отключват без проблем.Този номер го правя от няколко зими и всичко е ок .Тази зима ме изненада студа и брах малко ядове
                              Сподели по-вече информация за този спрей/цена, марка/. Аз мислех с wd40, ама щом твърдиш, че това е по-добре.
                              Пък ако се разпробият една две дупки даже няма да има нужда да се разглобяват вяко година, чираци ли ще и ставаме.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                                Сподели по-вече информация за този спрей/цена, марка/. Аз мислех с wd40, ама щом твърдиш, че това е по-добре.
                                Пък ако се разпробият една две дупки даже няма да има нужда да се разглобяват вяко година, чираци ли ще и ставаме.
                                здравей,купих си го от бензиностанция "ШЕЛ". Силиконов спрей цената му е към 8-9лв.Има и едни по малки за директно впръскване в ключалките.На мен ми вършат работа.но не знам какви студове настават в Русе
                                Прикачени файлове
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X