Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се сваля кората на вратата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се сваля кората на вратата?

Здравейте. Има ли някакви особености при сваляне на кората от вътре на вратата (на витара), че нещо ми блокира машинката за прозореца и ще трябва да отварям?
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

До: Как се сваля кората на вратата?

Ами няма никави особености:има два болта в дръжките и останалото са щипки.Развърташ ги и дърпаш смело.Поне при мен е така.
    А какво означава, че ти е блокирала машинката??.Нещо по-конкретно??
    Мислих,Мислих и на Края го измислих - Не Може така,Треа нещо да се Измисли

Коментар

Мерси! Отворих я.
      Жилото се е закъсало и разпърпало и мащинката се зори и спира. Едни телчета стърчат във всички посоки (та дори и през кожуха на жилото). Кофтито беше, че блокира на полуотворено. Оправих се с разглобяването и оправянето на жилото до толкова, че да се затвори джама, но ще ми трябва нова машинка (жило) май.
      Имате ли идея от къде и за колко пари може да се намери такова нещо. Предпочитам ново, независимо дали е турско, китайско или ... к'вота има. Ако не - ясно, морги, разглобяванка и т.н.
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Бих те посъветвал да си купиш от МИРКАТ и да преглътнеш цената / не че зная каква е/ .Преди време смених жилото на съединителя с някакво неясно и после все пак дадох и 80лв и на МИРКАТ за същото и до сега си кара.За някои неща просто алтернативата и малко ,хъм,...алтернативна.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Както си се досетил от моргата е най добре,поне е оргинал.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Има едни юнаци в Княжево. Работят добре и дават гаранция за ремонта. Адреса не го знам, но тел. им е: 0889419239. За ремонт на машинка за ел стъкла преди година и нещо беше към 40 лв. с монтаж и демонтаж.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Мерси. Ще звънна на юнаците от княжево и ако работрят утре ще мина през тях, ако не - в понеделник ще питам Миркат. До колкото имам опит при тях проблема е не толкова с цената, колкото с чакането ако ги нямат на склад ,а те нямат повечето от нещата за които съм ги питал. Няма ли някоя друга фирма, която да внася такива японски или .... джаджи?
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Тези момчета на княжево два пъти ми правиха жило за километража и все късо първия път с 5 см. втория с 60см. при положение че съм им дал за моста старото жило самоче на две парчета едното парче около 2 метра а другото 5см. Накрая ги обвиних в некадърност и ми върнаха парите за жилото . Да не говорим за това колко пъти ходих до княжево и колко пъти си разглобих и зглобих таблото по тяхна вина и колко нерви изхабих напразно . Аз лично никога повече няма да се върна при тях за каквато и да била услуга.

Коментар

Разбрах, че имало 3 сервизчета където правят жила НА КНЯЖЕВО и едни м-у княжево и горна баня
                  Сега въпроса е да улуча тия дето си разбират от работата
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Можеш да провериш и в ''ЕВРО 07''. Имат части за японски автомобили и при това на прилични цени.
                    Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                      Бих те посъветвал да си купиш от МИРКАТ и да преглътнеш цената / не че зная каква е/ .Преди време смених жилото на съединителя с някакво неясно и после все пак дадох и 80лв и на МИРКАТ за същото и до сега си кара.За някои неща просто алтернативата и малко ,хъм,...алтернативна.
                      Цената в миркат е 700 лв без ДДС и 40 дни чакане!
                      Е, не мога да го преглътна това !!!
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Ако решиш да е втора употреба, звънни на този: 0885011985. Намира се между Драгичево и Перник. Внася Витари от Италия и ги разглобява. Цените са нормални. Успех!

Коментар

мерси
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Много разтеглихте темата.Аз си купих цяла машинка на много прилична цена.
                            Тк във форума има доста господа дето продават Витари на части- просто потърсете
                            Например:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E4%E0%E6%E1%E0
                            Последно редактирано от Камен Пецов; 26-01-09, 18:48.
                            Мислих,Мислих и на Края го измислих - Не Може така,Треа нещо да се Измисли

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                              Тези момчета на княжево два пъти ми правиха жило за километража и все късо първия път с 5 см. втория с 60см. при положение че съм им дал за моста старото жило самоче на две парчета едното парче около 2 метра а другото 5см. Накрая ги обвиних в некадърност и ми върнаха парите за жилото . Да не говорим за това колко пъти ходих до княжево и колко пъти си разглобих и зглобих таблото по тяхна вина и колко нерви изхабих напразно . Аз лично никога повече няма да се върна при тях за каквато и да била услуга.
                              Не знам дали говорим за същите, но аз съм правил там жило за километраж и за ел. стъкло преди 2-3 години. И двата пъти всичко сами си демонтираха и монтираха в рамките на половин-един час и жилата си действат все още. Работилницата им се намира в първата пряка вдясно след обръщалото на трамвая по посока Перник, ако не се лъжа, в една тясна и стръмна уличка.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X