Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара къса база от Славин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Повдигане на Витара къса база от Славин

На дъмпа удря меко , якото тряскане е в амортисьора, когато няма на дъмпа .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

И защо трябва да си ограничаваш ходовете и да си намаляваш клиренса.
      Слагай бодилифт и си карай в дълбоки води.

Коментар

Ще помисля още малко и като проговоря с тенекеджията утре ще реша. Искам да чуя неговото мнение може ли да си направя повечко място в калниците или отивам на боди лифт.

Коментар

Първоначално публикуван от xempirex Преглед на мнение
          Ще помисля още малко и като проговоря с тенекеджията утре ще реша. Искам да чуя неговото мнение може ли да си направя повечко място в калниците или отивам на боди лифт.
          И дългата база може да се ореже достатъчно че да влезнат по-големите гуми .Най-добре е да направиш един бодилифт и да не се занимаваш с глупости .Иначе с бодилифт и резане можеш да вкараш и 35-ци
          Лудак

Коментар

Обадих се на колегата Антон и се разбрахме да изпрати 1 комплект за боди лифт. Стигнах до решението след като огледах къде какво може да се реже и преправя отзад, но за съжаление задната врата много пречи. Това ще е най-доброто което мога да направя при положение, че в колата нерядко ще сме и 4-5 души. Иска си разстояние. Благодаря на всички Ви за съветите.

Коментар

Обадих се на колегата Антон и се разбрахме да изпрати 1 комплект за боди лифт.
              Правилно решение! и аз минах през тази дилема преди 2г!Рязах...правих...и накрая -бодилифт +235/75/15 (кугър-регенерат) и нямах никакви проблеми с опирането!
              Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Обадих се на колегата Антон и се разбрахме да изпрати 1 комплект за боди лифт. Стигнах до решението след като огледах къде какво може да се реже и преправя отзад, но за съжаление задната врата много пречи. Това ще е най-доброто което мога да направя при положение, че в колата нерядко ще сме и 4-5 души. Иска си разстояние. Благодаря на всички Ви за съветите.
                колега колко струва въпросния кит и колко струва ? и 50мм ли е ? Дали може да се направи 30мм?ако ми дадеш нещо за контакт с колегата Антон ще бъда благодарен...Поздрави!
                Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнение
                  колега колко струва въпросния кит и колко струва ? и 50мм ли е ? Дали може да се направи 30мм?ако ми дадеш нещо за контакт с колегата Антон ще бъда благодарен...Поздрави!
                  Здравей. Никнейма на колегата Антон е antiroad. Ако искаш свържи се с него да говорите за пари. Кита който аз сложих е 50мм. Предполагам, че може да се приспособи и по-малък. Той е готин човек, свържи се с него и ще останеш доволен.
                  Кита е на мястото си вече 2ри ден. Днес пак сложих 235цити. Сега видимо има повечко място. Само дето ми избяга заден ляв мигач. Сигурно при повдигането някоя жичка е окъсяла понеже с подмяна на крушката не се оправи . Утре и вдругиден е теста, дано сега вече всичко да е наред.

Коментар

Антон ще ти каже 0887400121
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

нямам нищо против колегата и боди лифта му ,но моя за 4-5 месеца стана на нищо всички тампони се разцепиха и паднаха ,болтовете се разкривиха..... и реших проблема с един профил 5 см и оригиналната подложка (видях го от други колеги който са направили така )
                      NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
                      Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

Първоначално публикуван от TsOnIsLaV Преглед на мнение
                        профил 5 см и оригиналната подложка (видях го от други колеги който са направили така )
                        При руснаците е много често срещан вариант и аз си мисля за същия, само че оригиналния тампон да си остане на същото положение. Обаче проблема с дългата шпилка остава и завиването на гайка отгоре и болт отдолу е невъзможен. Може би остава варианта да се резне леко шпилката и по този начин да се реши проблема.
                        Покажи някоя снимка, ако не ти представлява трудност.

Коментар

Режеш шпилките и заваряш профила на тяхното място . разпробиваш го за болта . Поставяш профила с тампона стягаш пускаш купето и заваряш.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                            Режеш шпилките и заваряш профила на тяхното място . разпробиваш го за болта . Поставяш профила с тампона стягаш пускаш купето и заваряш.
                            Ако правилно съм разбрал, стягаш профила с тампона към купето и заваряваш на рамата?
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

И аз не разбрах много.
                              Според мен, отрязваш шпилката, завиваш с болт към рамата предварително разпробития профил. Тампона си остава на същото място в оригиналния си вид. Накрая заваряваш профила към купето. За мен това е най сигурния, здрав и евтин вариант.
                              Не ми допада обаче, тъй като връщането му към оригиналния вид при нужда, доста се усложнява.

Коментар

Аз на 6 от 8те шпилки направих следното: Сложих тампоните, сложих и купето взех болтове изрязах главите и ги сложих в тампоните надигнах купето малко, притиснах болтовете да опрат в кепето и ги захванах.
                                TT-Tuning Team
                                АСК Добрич

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X