Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съединител за Витара

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
    Що като сте толкова пресметливи не си направите един експеримент сменете комплект ладоф феродов диск валео притискател и NTN,KOYO лагер и да видим дали ще изкара 8000 или ще подмние 100000км май не ви се рискува за разлика 20-30лв във феродовия диск.
    Не,колега,не ми се рискуват 20-30 лв. Аз сложих комплект на Valeo - струва малко повече от ладовия. Все пак Suzuki не е руска кола - повече и подхожда Valeo. Е,поне аз така мисля,де! Ама знам ли - може и да не съм прав.
    Б. Бонев
    0осем88две6шест71три

Коментар

До: Съединител за Витара

Първо " ладовия Не става за всички Витари " , а само на G 16 мотор .
      Второ е с по-малък диаметър и трето,четвърто и тн. - просто няма смисъл .
      Слагат го недобросъвестни продавачи за да им излезе по-тънко , но в крайна сметка го отнася следващия собственик
      Ако някой твърди , че може да искара по-вече от Витаров е в дълбоко заблуждение . Аз карам с компликт от G 20 , който е 225 мм. и пак го сменям по няколко пъти в годината , а ако сложа ладов сигурно няма да стигна и до гората
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

От: Съединител за Витара

Здравейте,колеги!Карам Витара 1,6 16V и имам огромен проблем със съединителя.Смених го с EXIDE преди 4000 км горе долу в началото беше много добре мек педал отделя както трябва и изведнъж започна да отделя най отдолу.Натегнах жилото от вилката няколко пъти правех това докато накрая не забоксува лагера.Първия проблем установих,че идва от педалите оправих го и след 1000 км пак старата песен! сега проблема идва от другаде,но щом натегна малко от вилката за да докарам нормално отделяне на педала,това трае за кратко и пак хода изчезва!Някой ако има предложения нека сподели.

Коментар

Свиване на бронята на жилото?
          Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
          Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
          "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

как свиване? Аз имам такива подозрения защото жилото му е с пластмасов фланец между моторния отсек и купето...това ме навежда на мисълта ,че е сменяно жилото защото по спомен оригиналните са метални?Ама правят ли чак такива мизерии...
            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

При мен се беше закъсало жилото и затягаше в бронята, купих точно такова с пластмасово захващане,няма ядове. Внимавайте,жилата са поне 2 модела които си приличат но не са взаимозаменяеми.
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X