Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурая няма тоци-Подсказвайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Самурая няма тоци-Подсказвайте

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
    Компютъра ти е фабричен, не е сменян. Има и доста други неща с емблемата на Митсубиши.
    Казвай колега каквото знаеш да знам и аз какво да правя ми то сезона за прасета свършва а нали за това го взех тоя сами за лов а ще трябва да се моля мен да возят еба. му и джипа я.

Коментар

Колега ако мислиш че наистина е от компа взимай го и тръгвай по моргите, но ако го намериш направи уговорка с моргата да го пробваш и ако не става да ти върнат парите,защото никой не може да ти гарантира че въпросния комп работи.
      Нямаше ли някаква голяма морга в Айтос?
      Айде успех и пиши ако намериш.

Коментар

Първоначално публикуван от player_1 Преглед на мнение
        Колега ако мислиш че наистина е от компа взимай го и тръгвай по моргите, но ако го намериш направи уговорка с моргата да го пробваш и ако не става да ти върнат парите,защото никой не може да ти гарантира че въпросния комп работи.
        Нямаше ли някаква голяма морга в Айтос?
        Айде успех и пиши ако намериш.
        Xодих и до Айтос единствените самураи там са на единия от собствиниците от два прави един но те са от по старите модели и там съм проверявал няма.

Коментар

Здрасти колега. По повод твоя проблем: ако можеш отскочи до Приселци. Преди и след града имаше морги и магазинчета за стари части. Провери и там или ги питай къде в района има още места, където да си намериш компот. Успехи и после ако намериш време кажи какво е станало
          Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
          /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

0886 737842 , 056855472
            Това трябва да са телефоните на авто морга франц Бургас намерих ги в нета. можеш да им звънеш да ги питаш да ли го имат.Ще им продиктуваш номерата те май по тях ги търсят.

Коментар

dianko71, няма ли някой със самурай като твоя, който да ти е на близо. Ако има - пробвайте твоя комп на неговия самурай и ще разбереш от компа ли е или не. Пък после вече купувай или търси причината другаде.
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Не мога да разбера ЗАЩО решихте, че компа е заминал !!!!????? ....

Може да са ..... доста други неща.

По тази логика .... щом не пали .... значи е пукната задна лява ...
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  Не мога да разбера ЗАЩО решихте, че компа е заминал !!!!????? ....

Може да са ..... доста други неща.

По тази логика .... щом не пали .... значи е пукната задна лява ...
                  Ще ти кажа защо колега защото всичко вече е сменено като започнеш от свещи, кабели ,бобина ,датчик на хол, комутатор ,всички кабели проверени за слаба връзка ами то само компа остана май затова така си мисля

Коментар

Първоначално публикуван от player_1 Преглед на мнение
                    0886 737842 , 056855472
                    Това трябва да са телефоните на авто морга франц Бургас намерих ги в нета. можеш да им звънеш да ги питаш да ли го имат.Ще им продиктуваш номерата те май по тях ги търсят.
                    Благодаря ти за телефоните взех някой неща от там.

Коментар

Колега кажи какво си намери в франца
                      И кво стана подкара ли го твоя или още е в бокса

Коментар

Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнение
                        Ще ти кажа защо колега защото всичко вече е сменено като започнеш от свещи, кабели ,бобина ,датчик на хол, комутатор ,всички кабели проверени за слаба връзка ами то само компа остана май затова така си мисля
                        Добре.....
                        Сега. Проверка на сигнала от датчика, има ли го няма ли го .... форма, но до самия компютър!
                        Следващата проверка е изхода на компа към комутатора ... сигнал форма .... и т.н.

И ако ..... то тогава, отваряй компа! Ремонт!

Последно закупуване на "нов"!

Аааааа .... имобилайзер има ли? В ключа ...
                        Последно редактирано от CarTest™; 16-12-08, 12:34.

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Добре.....
                          Сега. Проверка на сигнала от датчика, има ли го няма ли го .... форма, но до самия компютър!
                          Следващата проверка е изхода на компа към комутатора ... сигнал форма .... и т.н.

И ако ..... то тогава, отваряй компа! Ремонт!

Последно закупуване на "нов"!

Аааааа .... имобилайзер има ли? В ключа ...
                          Колега как да направя тази проверка на сигнала от датчика ами той е нов и затова смятам че работи.Акъм комутатора влизат 4 кабела нали така единият е 12 волта от бобината на другия няма ток сигурно е маса а другите два влизат в компа и там са с 2 до към 5 или 6 волта нали така .Оня ден запали за малко и пак изгасна ей така пали и гасне на моменти.Имобилайзер няма обикновен ключ е.КАЖИ КАКВО И КАДЕ ДА МЕРЯ ЧЕ МИ ПИСНА ВЕЧЕ.

Коментар

Колеги след много ядове и смяна на части установих че компа ми прави беля като размърдам датчика на хол и се шашка нещо тогава пали за момент и после пак гасни.Включва бенз.помпа изключва я после не я включва абе шашка се и пали от компа е. Та въпроса ми е някой има ли излишен за продаване 1.3 моноинж.91г.е самурая.

Коментар

А жиците провери ли ?

Писах ти какво и как да мериш, ама .....

И второ: да се самоцитирам ли???
                              "Първо отвори компа, ремонтирай го .... ако не, тогава търси нов!"

Коментар

А жиците провери ли ?

Писах ти какво и как да мериш, ама .....

И второ: да се самоцитирам ли???
                                "Първо отвори компа, ремонтирай го .... ако не, тогава търси нов!"
                                Всичко съм проверил жици тоци е ама то и аз толкова разбирам но накупих части и едно каране обрах от жената защо сега точно срещу празниците да го оправям тая джипка.На комутатора единия кабел е 12 волта другият е маса а като запали понякога от компа подава от 2 до 6 волта но само като запали и датчика на хол съм проверил и за хлабави връзки съм гледал и бобината е нова.А компа как да го сваля и да го закарам на майстор ли ами всеки вика дръпни джипа до тук и май така ще направя а тези части каде ги купих не са излишни.За комутатора ми искаха 150 лева добре че намерих по евтино.Ако сваля само компа така може ли да се разбере каде е проблема като не е на джипката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X