Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурая няма тоци-Подсказвайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Самурая няма тоци-Подсказвайте

Вчера запали и после отказа. Бубината не дава ток а до нея отива, от контактния ключ проверено. Всички бушони са здрави в делкото също отива ток.Но не мога да го закарам и на маистор защото джипката е на село и трябва да я дърпам 25 км.Подскажете какво и къде да гледам. Самурая е 1.3 моноинжекция ел. запалване.

До: Самурая няма тоци-Подсказвайте

Здравей, на моя САМУРАЙ се случи същото запали и след няколко секунди загасна.Оказа се че платката е дала фира, но бях в сервиз в този момент и смениха някакъв кондензатор и се оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от blida Преглед на мнение
      Здравей, на моя САМУРАЙ се случи същото запали и след няколко секунди загасна.Оказа се че платката е дала фира, но бях в сервиз в този момент и смениха някакъв кондензатор и се оправи.
      Каде е тази платка колега каде да погледна

Коментар

Тя се при мен в една кутия при жабката .Като се наведеш и ще я видиш от дясната страна.

Коментар

Тя се при мен в една кутия при жабката .Като се наведеш и ще я видиш от дясната страна.
          колега не те разбрах това дето е под жапката не е ли компютара там ли да търся

Коментар

Ееееееййййй няма ток и няма потказвайте знам че има много добри майстори в форума.Днес ходих да търся ел майстори наблизо но няма трябва да го дърпам до Бургас или Ямбол .Не е голям проблема според мен НЯКОЙ КАБЕЛ НЯКЪДЕ Е НО КАДЕ ДА ПОГЛЕДНА И КАК. Питах един приятел за този комутатор те са три кабела на единия има 12v на другия 5v a другия няма ток и сигурно е маса там има тоци и на бобината има 12v а няма на кабела от бобината към делкото.Може да е компютара ми каза а той не вярвам да се развали.ПОМАГАЙТЕ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩА.

Коментар

Не помня как беше на самурая, но по принцип щом имаш ток на бобината, а нямаш на изхода ти е отишла или бобината или кондензаторът към нея, проверяват се като се сменят.
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Другия вариант е да свалиш бобината и да я сложиш на друга машина да видиш дали бачка или вместо да теглиш самурая до някъде, просто да отнесеш бобината до там да ти я проверят и ако не е читава да си вземеш нова. Ако е читава ... ще говорим пак
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  Другия вариант е да свалиш бобината и да я сложиш на друга машина да видиш дали бачка или вместо да теглиш самурая до някъде, просто да отнесеш бобината до там да ти я проверят и ако не е читава да си вземеш нова. Ако е читава ... ще говорим пак
                  Зравей колега бобината е здрава проверена е. И идва ток до нея и до комутатора и той е здрав каде да търся егати и проблема всичко е шест и на края няма тоци.

Коментар

Колега, при мен беше точно от платката която се намира в кутията при жабката, демек компютъра.

Коментар

Колега, при мен беше точно от платката която се намира в кутията при жабката, демек компютъра.
                      Е сега вече вече тук нищо не разбирам от тая платка ще го отворя обаче и ще погледна поне да видя какво има вътре.Ей дано да не е компютъра дайдте други предложения колеги каде да погледна но последно като вариант да е компютъра.

Коментар

Ако е изгорял компа, колкото и да ровиш другаде - все пак ще се добуташ и до там, че да го смениш. Аз действам по обратния на твоя вариант - първо проверявам най-скъпите неща и постепенно къ по-ефтините и лесни. Обикновено накрая ремонта ти излиза доста приятно занимание (естествено ако някой не ти подпали колата през това време )
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

И колко струва тоя комп за самурая знае ли някой май там ще е белята.

Коментар

Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнение
                            И колко струва тоя комп за самурая знае ли някой май там ще е белята.
                            Извадиго тоя комп снимаи го и ако има някакви надписи вижги квиса напиши и тях тук--- и може дасе окажеш от щастливците дет все печелят .
                            А между другото може и електрончик датиго оправи, ако е от него дее!!!
                            boko
                            Jeeep---KIA
                            https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
                              Извадиго тоя комп снимаи го и ако има някакви надписи вижги квиса напиши и тях тук--- и може дасе окажеш от щастливците дет все печелят .
                              А между другото може и електрончик датиго оправи, ако е от него дее!!!
                              Благодаря колега да си жив и здрав още в събота като се прибера на село ще го снимам и ще кача снимки да го видиш. А не трябва ли да има софтуер за компа как ще го оправи ел.техник то на село много ел техници но всеки вика е ако беше лада или москвич да ама вие с тези модерните коли.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X