Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поръчка Calmini !!!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Поръчка Calmini !!!
Kолко пари в БГ-лева излиза да си окомплектова човек Витарата с корона и пинион 5.83:1 на Калмини (за двата диференциала)Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеКакво всъщност питаш?LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеСега можете да поръчате всичко от сайта на Калмини на цената обявена в сайта плюс ддс и мито. Частите ще пътуват с контейнер за около 40 дена,Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеKолко пари в БГ-лева излиза да си окомплектова човек Витарата с корона и пинион 5.83:1 на Калмини (за двата диференциала)Цената от сайта +8% мито + 20% ДДС всеки може да си сметне какво ще му струва, сега ще ми платите само цената на нужната ви част и след като пристигнат частите митото и ДДСПървоначално публикуван от mitaka359 Преглед на мнениеКакто и каква ще е цената в BGL на окачване 3 " за Самурай с ДДС и мито.
PART NUMER - SS 1550 - $ 529,95 .
например
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеЦената от сайта +8% мито + 20% ДДС всеки може да си сметне какво ще му струва, сега ще ми платите само цената на нужната ви част и след като пристигнат частите митото и ДДС
Благодаря, това е вече приказка и мисля че така трябваше да започне темата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар