Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка Calmini !!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Поръчка Calmini !!!

Май трябваше да кажеш че Вромос стават представители на калмини . Ако е така това е много добра новина и всички с нетърпение ще чакаме да се обявят цените и сроковете за доставка .
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
      Май трябваше да кажеш че Вромос стават представители на калмини . Ако е така това е много добра новина и всички с нетърпение ще чакаме да се обявят цените и сроковете за доставка .
      То е ясно че няма аз да съм представител Според мен по-важно е да помогнем на колегите, останалото са подробности.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ми че това ли означавало "представителство" .

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka359 Преглед на мнение
          Ми че това ли означавало "представителство" .
          Привет!
          Приятелю при първата поръчка винаги е така...имат си фирмите определен лимит части който трябва да поръчаш и платиш...ха дате видя ако ти кажат, че трябва първоначално да платиш 200к. ДОРАЛИ И СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА И ПЛАЩАНЕТО НА СУМАТА ТИ ИЗПРАЩАТ ЧАСТИТЕ И ЧЕСТИТО...вече си представител на дадена фирма...ами ако се наложи тези пари да ги вземе Явор от банките...представи си лихви и чудо...
          Нали за това сме тук да си пимагаме...пък доколкото го позновам този пич Явор...ако той стане представител на Калмини частите няма да по скъпи от Гърция например...
          Помисли...
          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
          .................................................................................................
          Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
            ...пък доколкото го позновам този пич Явор...ако той стане представител на Калмини частите няма да по скъпи от Гърция например...
            Помисли...
            Тук говорим за цени в $ разликата е много голяма ако е така гърците ще идват да купуват калмини от Явор .
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
              Тук говорим за цени в $ разликата е много голяма ако е така гърците ще идват да купуват калмини от Явор .
              Привет!
              Прав си Добри...извинявай не обърнах внимание на това за валутите...
              Дай боже да е така...
              Надявам се...
              Дори и аз разглеждам някои възможности...
              Желая Успех на Явор...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Привет!
                Да попитам момчета...може ли да се поръча от тези твърдите тавани на калмини...те за това съм се замислил...и за други неща ама по нататъка...
                Е. Абу

Коментар

Аз бих искал да знам ,мога ли да си порьчам само носачи с шарнири и макферсони,може и пружини за дьртата витара и точна цена,че докато обмислям целия мост ще остарея....
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                    Привет!
                    Да попитам момчета...може ли да се поръча от тези твърдите тавани на калмини...те за това съм се замислил...и за други неща ама по нататъка...
                    Няма проблеми да си поръчаш таван, с керемиди или без го искаш
                    Обади се на Явор да се разберете за подробностите.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                      Аз бих искал да знам ,мога ли да си порьчам само носачи с шарнири и макферсони,може и пружини за дьртата витара и точна цена,че докато обмислям целия мост ще остарея....
                      За съжаление няма такава опция, целия кит е компект.Можеш обаче да поръчваш на части от турското окачване, което сме обсъждали преди.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        Можеш обаче да поръчваш на части от турското окачване, което сме обсъждали преди.
                        За това само от турция ли важи още, или има и от тук?
                        А ако се счупи дадена част от калминито, отново ли цяло окачване, или има някакви срокове, гаранции ...?
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                          Няма проблеми да си поръчаш таван, с керемиди или без го искаш
                          Обади се на Явор да се разберете за подробностите.
                          Привет!
                          Ами Ваньо...най добре с ондулин...
                          Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                            За това само от турция ли важи още, или има и от тук?
                            А ако се счупи дадена част от калминито, отново ли цяло окачване, или има някакви срокове, гаранции ...?
                            Юпи, тези неща може да ти ги каже само Явор.Докато беше в Лас Вегас имаха работна среща и са уточнявали подробностите.

Коментар

Да внеса малко пояснения по темата

Поръчката която сега ще правим е първата и тези условия които ви предлагам са само за тази поръчка, както някой по-горе беше отбелязал помагаме си взаимно. Сега можете да поръчате всичко от сайта на Калмини на цената обявена в сайта плюс ддс и мито. Частите ще пътуват с контейнер за около 40 дена, който желае можем и с куриер да доствим пратка като ще си плати пратката на префернциални цени.
                              Всичко на Калмини има гаранция сега уточняваме дали ще е едан или две години, ще я потдържаме ние, ще може да се поръчват и отделни части от китовете но по-късно.

Моля който го усройват условията на тази поръчка да се свърже с мен за да можем да предвижим поръчката. Телефона ми го има в подписа или на ATV@VROMOS.com

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                                Комплекта за преден и заден ли е 520 лв(330$)?Това е чудесен избор за решаване на проблема с големите гуми и загубата на мощност.
                                Който ми отговори печели биричка
                                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X