Обява

Свий
Няма добавени обяви.

самурайчо губи спирачна течност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• самурайчо губи спирачна течност

самчо ми е отскоро и е добър
    но губи по малко спирачна течност и има изпотяване с
    масло започващо отгоре между мотора и скоростната кутия
    и още
    трудно включва от 4н на 2н
    ангренажния ремък изглежда нов нов изглежда и
    алтернаторния на капака пише че са сменяни на 60 000км а сега е на70 000км да им вярвам ли а ако не къде да го закарам
    в миркат искат 200 лв за ремък и труд-коя е алтернативата иначе ходя в мотоман при исул
    но последния път са забравили да сложат едно капаче
    и за това малко съм ги намразил
    благодаря предваритено и успех

До: самурайчо губи спирачна течност

Погледна ли спирачните апарати? Все някъде ще е омазнено.

Коментар

Погледни си задните спирачни цилиндърчета, обикновенно оттам изтича. Цената им е 20-25 лв, но са 4 вида.
      Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
      Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от pti_1963 Преглед на мнение
        самчо ми е отскоро
        Казано по шопски: ако ептен нема дека да го гледаш звънни па яла ( вия сте от градо срама си немате ) че се пулим заедно ....и т.н. спирачната течност винаги омазнява някъде....от помпата по тръбата, по тръбата....ще го намерим, може и първо да го подмием ( ако отзад е с барабанни спирачки залагам два еклера на теч от спирачни цилиндри, единия за "чефо 39" )
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

благодаря

Коментар

Ако ще ти е от полза - на моя Ситроен преди време, също се губеше спирачната течност. Интересното е къде отиваше - през дефектирала гумичка на помпата течността влизаше в сервото и оттам......в смукателния колектор. Когато достигнеше необходимото ниво и се намърдаше в колектора, отзад от ауспуха излизаше невероятно количество бял пушек и само за 2-3 сек. скриваше цяло кръстовище. Смених гумичките и нещата заспаха.

Коментар

Намерихме го .
              Предпочитам да съм Чукча читател защото нямам опит и не мога да произведа нищо полезно но в един момент се опитвам да пусна нещо за продажба и разбирам че не мога защото не съм разказал от какво съм патил .Не е много поучително защото човек с опит и по-набито око би се справил от раз но ....

Самчо го купих есента със счупен преден ресйор -направиха го Нити.
              От изкривяването отпред беше се отразило и на задния пакет .
              Губеше спирачна течност но много малко и го оставих да узрее за да открием по-лесно повредата .Междувременно между друтото започнах да го извеждам да се поразтъпче да се опознаем и да му понаместя луфтовете .Появиха се лоши звуци отзад метал в метал(но само при гимнастика) което мене ме притеснява .Гледахме го докато се разбере .
              От компроментираното окачване теглича понякога удря в задния мост и точно там минава и тръбичката за спирачките която е сплесната но изпуска много малко и трудно се вижда.Даже самият ръкав беше наранен .
              Отрязахме част от теглича- тази която се извива и е хваната за пода .
              Заварка на нараненото на ръкава.
              Смяна на предни накладки -бяха изхабени неравномерно особенно една от тях заради това че е бил наклонен.
              Ремонт задни ресйори няколко пъти от шпр...гване пак при Нити през чупене на двата задни основни и един заден трети лист.Историята с ресъорите няма продължение откакто отидахме при сирийците -Пантера първия път за ремонт и усилване отзад и втория път по мое желание за усилване отпред.Цените им са конкурентни а и при един приятел са поддали на пазарлък .Жалко че се получава реклама на чужденци пред българи.
              Смяна задно гърне пърпореше като е мокро и за да се изключи като причина за тропането -Ем комплект 33 само там ходя от 10 год.
              Смяна карета кардан къс едното имаше луфт -заради изместения център на тежестта .
              Смяна тампон скоростна кутия -беше скъсан съвсе малко и скоростния лост имаше вибрации главно при потегляне.
              Сега от известно време е затишие .
              Това накратко е историята.
              Благодаря за вниманието - ако спасим някой още по-добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X