Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нов Самурай фен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нов Самурай фен

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
    Здравейте,
    Имам един въпрос относно лифтинга на Самураите.
    Възможен ли е монтаж на мостовете под ресьорите?
    Ако е възможен,защо не се практикува?
    Искаш да кажеш Ресори над мостовете. Използва се,използва се... Поразрови и ще видиш... Не е българско, но има и балгарски Самураи.
    Системата(преместването на ресорите отгоре) се казва SPOA,http://www.rocky-road.com/boltonspoa.html Тук има информация.

Лека вечер, и четене и ровене му е майка!

Коментар

сега имам един въпрос ..вчера ми докараха една Дайхатсу Фероза 1,6 16 клапана.. 1992 г.
      и тъй като не мога да задържа и двете джипчета се чудя кое да продам-самика или ферозата...
      самика си ми е тръпка ,ферозата пък е с по голям мотор,хидравлика..но пък никога не съм карал и поддържал фероза...
      дайте съвет
      куче или вълк?
      в клетка ,или свободен?
      въпрос на личен избор.
      Вихрен Илиев
      0888249888
      blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
      Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Главно зависи от за какво ползваш джипката. Ако е ползваш всеки ден и леки до средни разходки в гората мисля, че ферозата по ти би вършила работа. Но ако самика ти е изцяло и само за гората и за фън, то не знам какво го мислиш.
        Има и друг момент - ще дадеш обслужена джипка, и ще се хвърлиш в неизвестното!! Но пък с парите от самурая, ще обслужиш ферозата, та даже ще остане и за някоя глезотийка
        Общо взето - гадна дилема, особено ако и двете машинки са ти на сърце
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

там е проблема,самика си го направих ,остан амалкокозметичен кърпеж на вежди и прагове,ферозата няма ръжда,и се държи по добрена асфалта...разхода на гориво е идентичен...
          не знам как стои въпроса с подръжката на фероза-има ли части и на какви цени са...
          ако се стигне до продажба на самика,искам да го дам на някой който ще му се кефи...мамка му и скапана работа,а така искам и двете коли...но момента е кофти,освен ако не намеря купувач на един апартамент на морето
          куче или вълк?
          в клетка ,или свободен?
          въпрос на личен избор.
          Вихрен Илиев
          0888249888
          blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
          Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X