Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нов Самурай фен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нов Самурай фен

Малко ми е нисичък за мойте представи, но НОРМАЛНИТЕ самураи така изглеждат.
    Военно зелен изглежда по-голям и джантите определено го отварят.
    Със здраве да си го караш.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Честито и със здраве.
      С тези цветове, сигуно ще е "ловджия" . Ако е така - НАСЛУКА !
      Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

и ловец съм,и рибар съм..като гледам твоя ник и ти си авджия...а иначе,тва че е нисък е само временно докато се постопли времето че сега железата са студени аз го купих на 20 .10. 2008 но само да се стопли и се почва,е няма да стане типичен оффроудър,защото се кара и по асфалт чат пат но...знае ли се..като за начало трябва да подложа някой друг лист на ресорите..пък после може и за лифт да помислим
        куче или вълк?
        в клетка ,или свободен?
        въпрос на личен избор.
        Вихрен Илиев
        0888249888
        blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
        Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
          ето няколко снимки на моя таласъм...преди да е правено каквото и да е,като се позатопли и го разхвърлям ще покажа как е станал...засега има само теглич,за който глагодаря на gele_75
          Честито и от мен!
          Твоя си е много красива машинка, ти таласъм не си виждал

Ако ще правиш лифтинг - само обеците отпред и отзад удължи, мисля че е достатъчно. На моя няма допълнителни листове, но пък съм 55кг с дрехите

http://forum.offroad-bulgaria.com/at...3&d=1213792145
          http://forum.offroad-bulgaria.com/at...4&d=1213792145

Коментар

e аз съм 90 оки,така че ще подложа поедин два листа,и ще удължа обеците..всъщност най добре ще е ако има откъде да ги купя готови
            куче или вълк?
            в клетка ,или свободен?
            въпрос на личен избор.
            Вихрен Илиев
            0888249888

Коментар

"така че ще подложа по един два листа"
              И един е много,освен ако нямаш камъни в бъбреците!
              Честито и от мен!Да си го караш с здраве и много безаварийни километри!Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от SJ410 Преглед на мнение
                Честито и от мен!
                Ако ще правиш лифтинг - само обеците отпред и отзад удължи, мисля че е достатъчно. ....
                Не му давай такива идеи на човека без да си му казал минусите.
                Могат да се удължат задните обици но не много и то със подходяща форма и размер. Мога да снимам моите. Оргинални английски са и са подобни на тези от CALMINI.
                Предните (от опит) ако се удължат сериозно се уврежда управлението на автомобила. А той както иска да го кара и по асфалт, един по-рязък завой може да "легне" на врати.
                Основното при вдигането на САМУРАЙя са подходящите амортисьори !!!
                Моите CALMINI возят убийствено твърдо, но не ги сменям с нищо друго.
                За по-луксозно смених мойте с подобни от ЛАДА НИВА и щях да "легна" на центъра на Варна на левия завой пред катедралата. С по-голяма скорост се накланя и се вдига на 2 колела.... добре че кръстовището е широко.

Коментар

аз за мека возия си имам нисан максима..самурая е за лов ,риболов и по хард разходки със съмишленици като всички тук...проблемът е че покрай рибата и лова обикалям почти цяла Бг със самика,преди това правех същото с нивата..така че не ме притеснява возията,но полягането на врати на асфалт определено не ми е по вкуса.айде в гората-няма проблем..така че амовете си остават твърди..а искам да подложа един лист че нещо лабава ми се вижда така-отпред един,отзад 1+товарен
                  куче или вълк?
                  в клетка ,или свободен?
                  въпрос на личен избор.
                  Вихрен Илиев
                  0888249888

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                    Не му давай такива идеи на човека без да си му казал минусите.
                    Могат да се удължат задните обици но не много и то със подходяща форма и размер. Мога да снимам моите. Оргинални английски са и са подобни на тези от CALMINI.
                    Предните (от опит) ако се удължат сериозно се уврежда управлението на автомобила. А той както иска да го кара и по асфалт, един по-рязък завой може да "легне" на врати.
                    Основното при вдигането на САМУРАЙя са подходящите амортисьори !!!
                    Моите CALMINI возят убийствено твърдо, но не ги сменям с нищо друго.
                    За по-луксозно смених мойте с подобни от ЛАДА НИВА и щях да "легна" на центъра на Варна на левия завой пред катедралата. С по-голяма скорост се накланя и се вдига на 2 колела.... добре че кръстовището е широко.
                    аз пък съм с амортисори от жигула(задни!!!) и така както е вдигнат не ляга никъде и не вози по-твърдо от нормален SJ410. Тези, които го бяха вдигали, му бяха сложили газ-маслени амортисори, с които при 80 влизаше в резонансно "клатене". Ама кво да ги правиш хорицата - не знаят разликите м/у независимо окачване и мостово Амортисорите за мостово окачане е по-добре да не са двойнодействащи

А обеците ми са некакви самоделки(заварени планки), доколкото виждам - аз съм турил снимки.

Този подход има минус - но не е това, за което говориш Проблемът е с ъгъла на вала на диференциала отпред. Отзад нема проблем за кардана - дори напротив - по-добре е с обеци. Но да го вдигаш отзад без да го вдигнеш отпред е безмислено. Почти всички самурайчета "клякат" отпред, не отзад.

Коментар

Другият основен проблем ори слагането на по-дълги обици отпред е намаляването на ъгъка на атака. Т.е. по-често ги забиваш в препядствията.

За тована моят самурай отпред ВЪРНАХ оригиналните и малко шпегнах листите. Колкото и мнения против шпренговането да са изписани пак си остава приемлив вариант.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Другият основен проблем ори слагането на по-дълги обици отпред е намаляването на ъгъка на атака. Т.е. по-често ги забиваш в препядствията.

За тована моят самурай отпред ВЪРНАХ оригиналните и малко шпегнах листите. Колкото и мнения против шпренговането да са изписани пак си остава приемлив вариант.
                        Да, за това си прав - и аз съм се подпирал тук-там. Ама имам чувството, че обеците ти отзад са доста по-големи от моите!

А иначе шпренгването си е нормална подръжка при ресорното окачане - вместо да купуваш нови ресори. Не виждам кой може да има против, но може би са против "прекаленото шпренгване"

Коментар

ресорите ще ги мислим-по скоро един познат майстор който прави само ресори ще ги мисли,сега на дневен ред е малко козметичен кърпеж по вежди,прагове,и багажник....някой има ли идея за читав заварчик в пловдив,че ми писна от индианци
                          куче или вълк?
                          в клетка ,или свободен?
                          въпрос на личен избор.
                          Вихрен Илиев
                          0888249888

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
                            ресорите ще ги мислим-по скоро един познат майстор който прави само ресори ще ги мисли,сега на дневен ред е малко козметичен кърпеж по вежди,прагове,и багажник....някой има ли идея за читав заварчик в пловдив,че ми писна от индианци
                            Погледни тази http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31941 там съм сложил малко снимки от изкърпването, като поорязахме малко излишна ламарина - вежди, прагове,ъгълчета все неща които гният.

Коментар

проблемът е че нямам СО ,иначе ще го вкарам в пътя..
                              има ли някой колега от Пловдив с СО апарат да даде едно рамо,че освен кърпежа имам и други идеи за самика
                              куче или вълк?
                              в клетка ,или свободен?
                              въпрос на личен избор.
                              Вихрен Илиев
                              0888249888

Коментар

Здравейте,
                                Имам един въпрос относно лифтинга на Самураите.
                                Възможен ли е монтаж на мостовете под ресьорите?
                                Ако е възможен,защо не се практикува?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X