Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех си Витара,така че официално сте ми колеги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Взех си Витара,така че официално сте ми колеги

Прикачих 3 снимки на Суза дано съм успял.
    Прикачени файлове

Коментар

Забравих да питам.Днес си взех течност за чистачки марка Озон 2л.=3лв. и антифриз.Точно за антифриза ми е питането.Аз взех на Приста готов за употреба 1л. и до -40,но дали тази марка е подходяща за Витарата.Тя охладителна течност си има вътре смятам само да долея,но да не се омешат 2 вида антифризи.Та това е ако има опасност хич няма да доливам.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanBinev Преглед на мнение
        Забравих да питам.Днес си взех течност за чистачки марка Озон 2л.=3лв. и антифриз.Точно за антифриза ми е питането.Аз взех на Приста готов за употреба 1л. и до -40,но дали тази марка е подходяща за Витарата.Тя охладителна течност си има вътре смятам само да долея,но да не се омешат 2 вида антифризи.Та това е ако има опасност хич няма да доливам.
        Мен ако питаш не се занимавай с доливания и други подобни комбинации. Налей си изцяло нова течност, за да ти е мирна главата.
        Като може дори да си направиш една промивка на охл. система с маркуча от чешмата
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Sтига с това "КОЛЕГА,КОЛЕГИ" бре ! да несме в някое ТКЗС
          А честито
          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Честито и от мен!Много е хубава Суза Би трябвало да няма проблем с антифриза,но защо не вземеш да го смениш целия?То и без това трябва да се сменя на 2 години (ако е розов-без силикати на 5 ),поне да знаеш,че няма да го мислиш.Приста е добър за български.Не наливайте боклуци,за да нямате проблеми после я с помпи,я с разяден алуминии.
            Безавариино шофиране!
            Поздрави-Николай.
            П.С. На моя радиатор има пробка отдолу за източване на стария антифриз-трудно се вижда ако не е на канал или подемник....
            Последно редактирано от nikman; 26-10-08, 17:37. Причина: Пробка
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Значи така ще направя.Сменям го нацяло с червен хем и раждичката да премахна няма начин да нямаИ канал си имам така че ще го источа лесно.То сега и зима идва и ще и легне перфектно подмяната.Мерси за мненията

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                След като си сложих АГУ,реших че трябва да си сменя антифриза с розов-без силикати , а следващото нещо е спирачната течност с тази
                Успех колега!
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от nikman; 26-10-08, 22:26. Причина: снимки
                Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Вече е време да си смените антифриза И си купувайте само качествен,защото евтиния прави много бели...
                  Червения е по-добър от синия(зелени и т.н.) от една и съща марка!
                  Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X