Става въпрос за Витара дълга база,2000куб.в6 мотор,бензин 96г. и не мога да и се нарадвам на хайванчето.Много лесно се кара и дано да нямам проблеми с нея.Имам едно питане!!!Защо когато завъртя клиуча да запаля не пали веднага а се мисли и един вид опитва да подкачи гориво.Запали ли проблеми няма двигателя си работи стабилно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Взех си Витара,така че официално сте ми колеги
Свий
X
-
До: Взех си Витара,така че официално сте ми колеги
Мерси, мерси Вальо. Само да изчистя това с паленето, но е възможно да е и от задкормилното устроиствоИначе, при запалването натискам съединителя въртя ключа и натискам педала на газта. Леко върти-върти и при втория опит хоп запалва. Капризна Сузана
Коментар
-
Честито и от мен, безпроблемно и дълго да си я ползваш.
Присъединявам се към апела да палиш без да бараш газта.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Честито колега за придобивката
И много да я слушашToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Мерси на всички за пожеланията дано нямам проблеми с нея.М/у другото пробвах да запаля без да подавам газ-от първия път си запали безпроблем.Значи наистина е било от задкормилното устроиствоСега джаткам тук из града за сега "Суза" ме слуша
Ще я щракна да ви я покажа.сега ще и взема нови гуми,а отдоло мисля да я мина с мещо против корозия и така.Аиде ще кача снимки в най скоро време да я погледнете.
Коментар
-
Вече я пробвах и на дълъг път и за сега проблеми нямам.Нали джипа е по-висок от леките коли и сега така свикнах да гледам колите отвисокоЗа джипката макар и 96г. ще се опитам да слагам само най-доброто за да може и тя да ми дава най-доброто от нея
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanBinev Преглед на мнениеВече я пробвах и на дълъг път и за сега проблеми нямам.Нали джипа е по-висок от леките коли и сега така свикнах да гледам колите отвисокоЗа джипката макар и 96г. ще се опитам да слагам само най-доброто за да може и тя да ми дава най-доброто от нея
Качи някоя снимка да я видим ?DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар