Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Самурай - ресьорите над моста

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки Самурай - ресьорите над моста

подлагам по два листа на ресорите на самурая и ги качвам над мостовете,може ли някой да ми каже от какво ще станат обеци и какво се подлага под ресьорите
    888131021

DINI e правил нещо такова , пиши му РМ /ЛС/.

Коментар

пак

някои да знае обеци от какво ще станат
      888131021

Коментар

Re: пак

Първоначално публикуван от GITS
        някои да знае обеци от какво ще станат
        ОТ ВИНКЕЛ
        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
        0884837709
        0878383528

Коментар

Ако "обеци" казваш на това дето държи задния край на ресора (аз им
          кзвам люлки) е много просто. Отиваш в скрападжийницата и си
          харесваш някое по-дебелостенно желязо, режеш 8 еднакви парчета (аз задните 4 ги направих 3 см. по-дълги щото беше клекнал)
          заваряваш ги всички заедно и на настолна бормашина ги пробиваш. Иначе ако не намериш става и с по-дебелостенен винкел.
          Кажи как ще направиш щангата от сектора, защото и аз мисля да кача
          ресорите отгоре, но не ми идва на ум как да я направя.
          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

отговор

просто се подлага под ресора пове4 да мине 6тангата под него
            888131021

Коментар

Нещо не разбрах как под ресора

Коментар

аз

като качиш ресоритенад моста,м/у тях и моста се родлага хяква плочка
                Това го видях на един Самураи в Ботевград ,ще ротърся повече инфо от собственика и ще го споделя тук

(Без да ми се сърдиш:
                в галериата ти гледах самурая,що не го пребоядисаш)
                888131021

Коментар

Няма смисъл защото се ползва само за лов и по гората. Сложих му
                  гуми 31х10.50 и обърнах джантите и трябва да го вдигна. Иначе за
                  лятото е азмислено пълно изкърпване и пребоядисване.

Иначе за щангата гледах едно предаване по дискавъри и я бяха
                  направили със чупка нещо като "S" , но ми се вижда доста слабо

Коментар

Бате обеците са 1 към 1 от Москвич, даже са малко по дълги което е добре. А междо другото ще ти кажа че вдигането на ресорите над мостовете е пълна глупост от която няма никаква нужда. Оргиналните трябва да се шпренгнат, да се подложи по един- два листа за сметка на спомагателните и веждите да се изравнят с подкалниците. След това нямаш проблеми както с возията така и с влизането в големи ями.Питал ли си се като му вдигнеш толкова центъра на тежестта кой ще те държи да не се търкаляш на страничен наклон? Видях че си от София, и ако искаш мога да ти покажа моя и да споделя кво още ще му правя по окачването. Трябва да те уверя че го карам с гуми 31 и няма никакви проблеми. Моя тел е 0888 658 377. Успех!
                    VITARA, SAMURAI
                    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                    RENAULT ESPACE QUADRA
                    ...и едно сивикче за града...

Коментар

Бате обеците са 1 към 1 от Москвич, даже са малко по дълги което е добре. А междо другото ще ти кажа че вдигането на ресорите над мостовете е пълна глупост от която няма никаква нужда. Оргиналните трябва да се шпренгнат, да се подложи по един- два листа за сметка на спомагателните и веждите да се изравнят с подкалниците. След това нямаш проблеми както с возията така и с влизането в големи ями.Питал ли си се като му вдигнеш толкова центъра на тежестта кой ще те държи да не се търкаляш на страничен наклон? Видях че си от София, и ако искаш мога да ти покажа моя и да споделя кво още ще му правя по окачването. Трябва да те уверя че го карам с гуми 31 и няма никакви проблеми. Моя тел е 0888 658 377. Успех!
                      VITARA, SAMURAI
                      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                      RENAULT ESPACE QUADRA
                      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Така както си подложил допълнителните листове,отиваш в първия
                        магазин за метали,Щом си от София най-добре Фори на бистришко
                        шосе и вземаш 1 м.П-Уайзен.Изтеглян не топлоогъван,дебелостенен.
                        Режеш,пробиваш отворите и качваш.Да ги качваш отгоре е безмислено
                        и не си струва главоболието,а и не постигаш нищо освен по-лесно
                        преобръщане.Ако искаш да видиш как е идвай 0888901433.Нито
                        режеш вежди нито правиш нови щанги.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

.

мерси за инфото ще ти се обадя да се разберем каде да доида да видя за какво иде реч
                          888131021

Коментар

Re: .

Първоначално публикуван от GITS
                            мерси за инфото ще ти се обадя да се разберем каде да доида да видя за какво иде реч
                            Хайде пък ще ти кажа ако решиш да качваш отгоре как трябва
                            да конструираш нов джип
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Абе GITS koga ще доидеш да изринем скоростната му кутия от мазето ми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X